Baai..nu mai radeti de saraca fata..nu vedeti ca e ingrijorata. nu o sa iti de nimeni un raspuns sigur si concret.dar, daca te ajuta parerea mea este ca nu ai ramas insarcinata. si prietena mea a patit exact la fel odata si nu inca nu sunt tatic.
Si daca ramai insarcinata crezi ca simptomele apar dupa o zi 2 3? mai dureaza cateva saptamanai pana atunci.
Nu aveai cum sa te simti rau asa repede.Mai bine vezi ce ai mancat.Sau i-ai facut si oral.Se explica.
Wow wow wow, nu i-am facut niciun oral:O:O:O...sa nu ajungem chiar asa departe.NU FAC ASA CEVA! ..am spus ca m-am simtit rau, m-am speriat... am 18 ani a fost al doilea contact sexual, nu stiu prea multe
Si de la postinor poti avea starile astea de rau, ceea ce ai gresit tu este ca ai luat pastilele mult prea tarziu si ambele odata, de ce crezi ca ii spune pastila de a doua zi, sa le iei a 3a impreuna?
Te simti rau de la Postinor duo. Are reactii adverse ca: greata, crampe abdominale, poate dureri de cap etc. Se poate sa ai sangerari intermenstruale, nu te panica. Postinor contine o doza soc de hormoni, asta va fi motivul. Si nu, nu ai cum sa fii insarcinata. Este un contraceptiv de urgenta care da rezultate daca este luat in timp util. Stai linistita.
P.s. vezi ca se ia de maxim 2 ori pe an
Nu am luat-o a 3a zi..am luat-o a doua zi...am zis ca si acum..in a 3a zi ma simt rau
Si nu am luat ambele pastilute odata...a doua am luat-o la cateva ore dupa ce am luat-o pe prima
La cate ore mai exact? Ce inseamna ca te simti rau? Ce te doare?
Cand aud asta turbez " el zice ca nu si-a dat drumu" dar tu ai OCHII? ai vazut ca si-a dat drumu UNDEVA? daca nu e clar ca si-a dat drumu in tine ce e asa greu?
Va rog frumos decat sa dati niste raspunsuri stupide sau sa radeti mai bine va abtine-ti, ma simteam rau adica aveam stari de voma