Eu cred că e timpul să îi spui ce ne-ai spus şi nouă.Că îţi lipseşte, că ţi-e dor de el şi poate, să îi spui adevărul şi anume ce simţi pentru el.Mi se pare mie sau aici e vorba de ceva mai mult decât simpatie!?
Dacă bănuiesc bine, e timpul să îi spui asta. Dacă nu bănuiesc bine, mărturiseşte-i că a fost o glumă, o greşeală pe care o regreţi şi care nu se va mai întâmpla!
Succes
cred ca ai dato in bara, l-ai ranit cam tare, si dur, punete in locul lui cum te-ai simnti, tinind cont ca il placi? baiatul de care spui chiar te place, ok sunt fata si nu tin parte celor de sex masculin, dar are dreptate nu a trebuit sa faci asa ceva, in orice caz, spune-i ca a fost o gluma. ca nu exista niciun X si nici nu va exista, ca el e un prieten de aur si ca tii mult la el, ca iti e dor de el, asta cred ca il va alina un pic, oricum cei veti face iti urez succes
Hmm..cred ca e putin gelos. Insista se va convinge singur ca nu ai legatura cu X e, i bine, daca nu merge cu insistatu si o tine pe a lui, incearca sa nu-l mai bagi in seama, chiar ignora-l. Daca nu are nici o reactie da-i pace si vezi de alt baiatpoate s-a plictisit de tine iar treaba asta cu X doar se foloseste de ea ca sa te respinga
anonim_4396 întreabă: