anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Urgent! TPU va rog! Am mai scris anterior despre acest caz, vorbeam cu un baiat pe internet. Aceasta de la inceputul lunii iulie, era bine, ma alinta cu virbe, imi scria cum era online, tin sa mentionez ca-l cunosc personal, pentru ca baiatul cu pricina e de la mine din colegiu si mi-a placut. Citeva zile in urma am vrut sa glumesc cu el si i-am zis ca un oarecare X imi propune intilnire si ca m-a pierdut, dar am facut-o in gluma, acum nu mai vorbeste cu mine, am incercat sa-i lamuresc ca nu-mi pasa de X, insa el mereu sustine ca X ma iubeste si variante din astea. Ce as putea sa fac ca sa vorbesc in continuare cu el, imi place sa comunic cu el, ba chiar m-am deprins cu el, imi lipseste

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred că e timpul să îi spui ce ne-ai spus şi nouă.Că îţi lipseşte, că ţi-e dor de el şi poate, să îi spui adevărul şi anume ce simţi pentru el.Mi se pare mie sau aici e vorba de ceva mai mult decât simpatie!? big grin

Dacă bănuiesc bine, e timpul să îi spui asta. Dacă nu bănuiesc bine, mărturiseşte-i că a fost o glumă, o greşeală pe care o regreţi şi care nu se va mai întâmpla!

Succes

5 răspunsuri:
| Demonull a răspuns:

Hmm..cred ca e putin gelos. Insista se va convinge singur ca nu ai legatura cu X e, i bine, daca nu merge cu insistatu si o tine pe a lui, incearca sa nu-l mai bagi in seama, chiar ignora-l. Daca nu are nici o reactie da-i pace si vezi de alt baiathappypoate s-a plictisit de tine iar treaba asta cu X doar se foloseste de ea ca sa te respingahappy

| neutrino a răspuns:

E putin prostut, trebuie educat.

| oliviaaa a răspuns:

cred ca ai dato in bara, l-ai ranit cam tare, si dur, punete in locul lui cum te-ai simnti, tinind cont ca il placi? baiatul de care spui chiar te place, ok sunt fata si nu tin parte celor de sex masculin, dar are dreptate nu a trebuit sa faci asa ceva, in orice caz, spune-i ca a fost o gluma. ca nu exista niciun X si nici nu va exista, ca el e un prieten de aur si ca tii mult la el, ca iti e dor de el, asta cred ca il va alina un pic, oricum cei veti face iti urez succes

| Micuta55 a răspuns (pentru oliviaaa):

Orium mersi tuturor de sustinere, chestia ii intr-aceea ca s-a rezolvat, uhh in sfirsit, cit am asteptat asta, m-a sunat. Si nu cred ca o sa mai inep vorba despre X pentru ca nu vreau iar sa se supere.

| oliviaaa a răspuns (pentru Micuta55):

e foarte bine ca tea sunat si ma bucur mult ca totul s-a rezolvat, sper sa fie totul bine succes happy happy happy