| Coarna_Mihai_1990 a întrebat:

Urgent! Uitati ce-am facut, am vrut sa-i fac un test iubitei, si cica am vrut sa ne despartim, eu n-am vrut doar am dat impresia, a plans 2 zile cam in continuu din cauza, ma cam convins usor usor ca ma iubeste si restul`, dar problema ca dupa ce i-am spus si ce m-a deranjat si de ce i-am facut testul` si ce-am vrut sa fac ca a fost un test etc, stiu ca poate i-am dat impresia ca-mi bat joc de ea dar eu n-am avut intentia asta, deci i-am zis ce-am avut pe suflet si ce plan am avut, iar acum dupa ce am vorbit, face ca de iertat poate ierta dar de uitat nu, si chestii si ca stie ca nu va mai fi la fel ca inainte si prostii, acum nu prea ma mai lasa sa fac anumite de lucruri, de exemplu acum cand vreau s-o pup pe buze, si suntem in public, inatoarce repede obrazu` presupun ca vrea sa ma enerveze si chestii si sa-mi arate " foloasele " dupa prostiile care le-am facut, sa zicem ca inteleg dar deja pe mine ma enerveaza si plictiseste in acelasi timp cu chestii, d`astea adica nu inteleg adica m-ai iubit ma iubesti si acum dupa un test suntem ca la inceput pai ce dracu e asta nu vad logica, si eu sincer m-am cam plictisit ce dracu sa fac ma enerveaza cam mult si prea multe, si in perioada asta cat i-am dat de inteles si mult ca ma despart, i-am pus si eu dreacu mana pe fund lu` una si am mai stat si eu cu fete x, y dar n-a fost cine stie ce, si acum cica a deranjat-o ca i-am pus mana lu` aia, dar eu sincer de la ea NU VROIAM sa ii pun mana pe cur, etc, voiam chiar sa fie o relatie si acum cica s-a suparat pai dar e ceva biologic ea nedandu-mi poate simt nevoia nu? Nu inteleg sa zicem ca te doare ca se cam numeste infidelitate, dar ce dreacu sa ma lase ea sa-i pun si dupa sa vorbeasca zic eu, si uite si intrebarea ce dreacu ar trebui sa fac eu deja sunt nervos, plictisit si enervant de chestiile astea si nu stiu dar ma gandesc s-a cam termin, voi ce-ati face, daca ati fi in locu` meu sau daca-ti fi in locu` ei, sa inteleg si eu adica, m-ai iubit si acum s-a dus totu` dupa 3 zile in care te-am testat cum happy dreacu nu inteleg... inseamna ca nu m-a iubit atat de mult presupun big grin Vreau raspunsuri si de la baietii si fete!

Răspuns Câştigător
| sofisis a răspuns:

laughing da, multumesc. Dar sa stii ca e normal sa fie asa cu tine. E modul ei de a se razbuna pe ceea ce ai facut. Daca totusi in scurt timp nu inceteaza (gen cateva saptamani)... abia atunci e cazul sa iti pui un semn de intrebare si sa te gandesti sa o lasi.

11 răspunsuri:
| Daniel1509 a răspuns:

Asa sunt fetele omule. Ele se plang ca noi baietii suntem nesimtiti si ca ne batem joc. Dar ele nici nu stiu ce vor. Lumea e rea, atat fete cat si baieti. Eu zic sa te desprti de ea. Sigur si gestul tau a fost urat, dar ori te iarta, ori nu te iarta. E o prostie aia cu "iert dar nu uit". Ori ierti si te porti la fel, ori iti dai singur/a un sut in fund si pleci naiba departe de persoana aia. Ai gresit tu, sincer iti zic a fost o tampenie din partea ta dar, nici ea nu e mai prejos.

| Coarna_Mihai_1990 explică (pentru Daniel1509):

Stiu a fost urat, dar mai bine zicea sa terminam sau, na cum puteam sa-mi distrug dubbiile care le aveam? Am facut testul` asta ca sa reusesc sa aflu niste chestii..., problema e ca le-am aflat lucrurile alea, dar acum le-am pierdut nu inteleg logica.

| neutrino a răspuns:

Te-ai jucat asa cum ai crezut tu, ai riscat si ai pierdut. Niciodata un partener/a nu poate accepta o asemenea jignire, venita din lipsa de incredere.

| sofisis a răspuns:

Mare prostie ce ai facut si tu...e normal sa reactioneze asa. Eu sincer iti dadeam papucii in secunda 2.
Si dupa ce ca ti-ai batut joc de sentimentele si de sufletul ei, tot tu esti ala ofuscat. E randul tau sa suferi si mi s-ar parea logic sa lasi ciocul ala mai mic si sa iti asumi greseala.

| Coarna_Mihai_1990 explică (pentru sofisis):

laughing Sincer mi-a placut comm-ul tau mai mult ca celalalte big grin

| gingergirl1 a răspuns:

Mdaa...daca as fi fost in locul ei nici nu mai stăteam la discutii...din moment ce a plâns 2 zile intr-una pentru tine nu e clar ca te iubea? straight face
Eu sunt de părere ca tu nu prea ti la ea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cat tupeu pe tine sa fii nemultumit de ea! In timp ce tu ii pipaiai curu aleia ma, ea plangea acasa. Sincer uite asa iti zic ca fatawinking te lasam dupa ce imi spuneai ca e test happy. Daca o sa te intrebi de ce o sa ma pun in locul prietenei tale si am sa iti spun asa : Ti-ai batut joc de sentimentementele ei vrei sa te desparti te desparti nu te joci de-a te las da nu te las nu suntem la despartiti dar impreuna. De ce nu te lasa sa ii pui mana pe fund? Vai doamne grea viata ai iti dai seama nu iai atins fundu singur mori in loc sa te uiti la stralucirea din ochi ei cand te vede la iubirea aia mare a ei pe care ti-o poarta la tot ce e perfect la ea ( cu toate ca nu e dar daca o iubesti asa o vezi ) tu te oftici ca nu iai atins fundul, urat baiete. Fetele sunt complicate mereu dar baieti ne testeaza ca ei se cred psihologi pamantului si va credeti detectori de minciuni ca nu aveti incredere in iubitele voastre da va asteptati la intelegerre compasiune iertare incredere iubire fidelitate tandrete ca sa ce sa fie inselata pe fata? Cand voi nici macar nu v-ati despartit si maiales nici nu ai vrut. Si sa fie clar nu ma refer la toti baieti pentru ca multi nu sunt asa. Si din ce am vazut eu aici tu nu ai testato pe ea tu ai vrut PI*DA! happy Fara suparare nu te oftica ca nu se comporta frumos multumestei ca mai vorbeste cu tine.winking

| Coarna_Mihai_1990 explică (pentru anonim_4396):

... 1. happy Nu e chestia, dar eu de la o prietena nu vreau. c*r, *** si d`astea si-ti vorbesc cat de sincer pot, sincer aveam dubii ca ma iubeste... si am fost si influentat acum stiu ca am gresit tongue si daca nu tineam la ea nu ma intorceam si ma cam umileam si chestii, si mda eu nu vreau ca iubita mea sa fie tinuta de mine ca are c*ru` mare sau d`astea, eu, la fel cum ai zis, o fata pentru ca e ea si pentru ca are sentimente fiindca c*r si d`astea pot sa iau si de la altele, dar niciodata nu am incercat sa iau chestii d`astea de la ea, mereu m-am multumit cu minim, singuru` lucru care l-am cam cerut a fost sarutu` sad recunosc si pupici, in rest n-am cerut nimic, si sunt tipu` de baiat care o vreau mai imbracata decat dezbracata tongue adica na eu nu-s ala care daca o vad cu spatele gol s-o pipai sau ceva, eu ii trag bluza fiindca eu nu vreau o fata pe fund si chestii, multumesc ca mai asteptat dar ai luat o impresie proasta despre mine, si am facut chestia asta, fiindca aveam dubii ca ma iubeste ce pot face acum m-am lamurit dar e tare greu s-o iau inapoi big grin Oricum mersi pentru raspuns.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Coarna_Mihai_1990):

Uite gandirea asta imi place dar prea tarziu sti era faza aia,, nu face altuia ce nu ti-ai face tie '' daca stii cum zic.

| Coarna_Mihai_1990 explică (pentru anonim_4396):

De pierdut nu am pierdut-o si se pare ca inca tine la mine, chiar daca o sa-i fie greu sa-si revina dar o vad pe ea ca nu vrea sa renunte, poate ca e pentru prima data sau poate ca nu vrea sa piarda un sprijin nu stiu cum e, dar sunt un baiat ambitios si voi reusi sigur s-o aduc inapoi mai ales ca si ea ma ubeste big grin Oricum mersi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Coarna_Mihai_1990):

O cunosti sti ce sa faci sa o aduci. Si sa iti spun asa ca intre fete oricarui fata i-ar placea sa primeasca o floare si niste scuze.