| Stuff a întrebat:

Urgenta! se intampla sa am o problema care mi s-a intamplat azi.
Totul decugea normal am iesit cu gasca in parc stiind ca prietena mea cea mai buna nu o sa vina si astfel planul ar fi mers perfect ...pentru ca in urma cu o sap. un baiat care si-a calcat pe orgoliu cerandu-mi ajutorul(e genu ala care se da mare si toate fetele il plac, dar il cunosc de ceva vreme si cu mine e altfel se comporta normal ca stie ca nu-i merge )... a vrut sa imi ceara niste sfaturi in legatura cu o fata de care evident s-a indragostit, dar pe acest baiat il place si cea mai buna prietena a mea asa ca am dat de belea in momentu cand am acceptat sa-l ajut. Oricum el nu o place pe cea mai buna prietena a mea. L-am ajutat si azi s-a intamplat sa se sarute cu ea in fata tuturor iar prietena mea cea mai buna sa fie in spate in timp ce el imi multumeste ca l-am ajutat. Pe langa faptul ca a ranit-o oby a mai si descoperit ca am ajutat sa fie cu alta si cand credeam ca mai rau nu se poate acum baitu' pe care l-am sarutat ieri care mi-a zis ca nu poate fi cu mine ca tocmai a inceput sa iasa cu cineva nu ma gandeam ca e cineva din grupul nostru mi-a venit sa mor atunci cand l-am vazut cu alta eram nervoasa si desi ma doare sa zic asta eram geloasa de nu mai puteam respira. In momentul ala nu gandeam asa ca m-am dus la fostul prieten al acelei fete si i-am cerut ajutorul. Fostul prieten al acelei fete e tot din gasca nostra e prieten cu mine de vreo 3 ani si il cunosc ff bine e genul ala de baiat care mai bine si-ar calca pe inima decat sa isi marturiseasca sentimentele dar eu stiu desi nu voia sa recunoasca ca ii pasa de fata aia. Si cum i-am zis ca iese cu cineva si nu a fost usor sa il conving pentru ca nici fata de mine nu cedeaza usor l-am convins.Atunci l-am sunat pe Teddy prietenul cel mai bun al baiatului care imi place mie si ia-m cerut sa imi zica unde au intalnire (ora o stiam)si mi-a zis. Am pus planul in aplicare ne-am intalnit cu ei cica intamplator si au muscat- o si am facut oarecum o intalnire in 4. Mai aia erau numai cu ochi pe noi sau asa mi se pare mie dar in ori ce caz cand m-am sarutat cu el... dupa au facut niste fete de neuitat. Mi-a dat foarte multa satisfactie si dupa erau asa tristi asa ca eu cred ca maine n-o sa mai fie aia 2 impreua numai ca acum vine cireasa de pe tort magandesc numai la sarutul(saruturile ca am jucat mai mult timp tetru ) ala cu Shadow (asa ii zicem noi ) am avut o zi cumplita si acum nu pot sa dorm de aceea m-am gasit sa scriu intrebarea la ora asta. Voi ce credeti? am nevoie de un sfat. Stiu ca am scris mult dar m-am referit la 3 probleme si daca veniti sa va bateti joc mai bine nu srieti nimic
SCZ de greselile de scriere *dar sunt oarecum confuza
Dau funda pentru cel mai bun sfat!

Răspuns Câştigător
| Zuzurock a răspuns:

Deci rezolvarea pentru prima roblema ar fi asa: Sa ii spui prietenei tale k nu ai vrut, k tii mult la ea si ca tot ce ai vrut a fost sa fii draguta ca si respectivul baiat e prietenul tau, iar in acelasi timp n-ai vrut s-o ranesti. L-ai ajutat pentru ca stiai ca n-are sanse cu el, daca ar fi avut ai fi ajutat-o pe ea sa fie cu el.Si sa te ierte dar si el e prietenul tau si e mai bine asa, decat ea sa sufere si sa spere in zadar, iar el sa nu poata fi cu fata pe care o iubeste...deci e mai bine asa, si ca o vei ajuta sa gaseasca pe altcineva. Reamintestei ca o iubesti enorm.
Rezolvarea pentru a doua problema: Daca aia doi au fost asa mirati inseamna ca ascund ei ceva. Incearca sa ii tragi de limba,sau pune pe cineva apropiat lor sa o faca. Poate nici nu se iubesc. Poate urmaresc ei ceva, sau poate sunt un pic invidiosi vazandu-si fostii prieteni cu altcineva. Prima iubire nu se uita niciodata.
Rezolvarea pentru a treia problema: Daca te-ai gandit toata noaptea la acele saruturi poate s-a aprins o mica scanteie pentru acel baiat. Iti propun sa-l intrebi si pe el ce a simtit in legutura cu saruturile si poate, cine stie, va cuplatzi.
Chiar sper ca te-am ajutat! FUNDA :X?

5 răspunsuri:
| cherrybomb a răspuns:

N-am inteles nimic din tot ce ai povestiti tu sincer!

| Stuff explică:

Apreciez ca ai raspuns direct genu` meu dar nu m-ai ajutat cu nimic
stai cal e vacanta inca si cu sc nu o duc deloc rau

| gohsty a răspuns:

Uite...eu zic asa : 1. vb cu prietena ta si explica-i ca baiatul acela ti-a cerut ajutorul si ca atunci nu ai stiut ca o sa o doara.Ca trebuie si ea sa inteleaga ca nu o place (si consoleaz-o ) si asta e tu pur si simplu l-ai ajutat fiindca si el te mai ajuta uneori.
2. Daca esti geloasa nu e bine, gelozia distruge ff mult. Spun sa incerci sa te calmezi.Vb cu el si spune-i clar ce simti pentru el.Indiferent daca o sa se desp pentru tine sau nu macar va sti si te vei simtii mai bine:* Incearca sa fi cu fostul prieten al fetei cu care s-a cuplat tipul pe care-l placi dar sa nu o faci ca sa ii faci in ciuda.Daca nu e tipul gelos nu va reactiona,iti pierzi timp,demnitate, etcx. Daca intr-adevar il placi e ok, daca nu gaseste alt baiat.
3. Faptul ca te-ai folosit de fostul prieten al tipei nu a fost chiar ff bine. Poate te gandesti la saruturi deoarece nu te-ai mai sarutat d mult sau a vazut si tipul pe care-l placi.Nu prea e bine ce ai facut si cred ca trebuie sa stiihappy. Sper ca te-am ajutatbig hug daca mai e ceva raspunde-mi la raspunslaughing ca sa vad la notificarilove struck

| nBlade a răspuns:

Fata crede-ma ca raspund peste tot unde pot sa dau un sfat bun. Nu pot sa citesc tot ce ai scris. E enorm.Ai auzit de rezumat? Mai lasa baietii si mai tine-te de carte ca vad ca nu le ai.O seara buna. Asta este cel mai bun sfat.

| Zuzurock a răspuns:

Mersiii mult pentruu fuundaaa