Nu te speria, este un exemplu de dragoste platonica si are si ea un beneficiu: stii cu ce drag inveti materia lui?!
Nu, nu ma atrag profii. Am intalnit profesori tineri, interesanti, dar ma limitez la a lua informatii de la ei, nu ma atasez de ei in sensul de indragosteala.
Nu-mi dati "amuzant"... "folositor" si "inteligent" nu multi au ocazia sa faca ce am facut eu(inca o fac). Vorbesc serios! imi cer scuze pentru lipsa de modestie.
Hmmm.imi placea de proful de sport ...era tanar si frumos foc :X:X ...ehhh "copilaria";
Nuj daca pot spune ca am fost indragostita ...era frumos profu de Educatie fizica in generala
Nu m-am indragostit de profesori, dar recunosc ca am indragito pe profa de istorie
Esti indragosti(a) de un/o prof(a)? e amuzant nu cred ca e chiar "indragosteala" cunosc sentimentu e ciudat oricum pai. nu te ambala incerca sa iti controlezi sentimentele probabil pentru un moment e cel mai bine, mai rau e cand profu (in cazul meu) lasa impresia ca... ii esti simpatica. S-au intamplat tot felul de faze, apropo mi-e prof de isto.
anonim_4396 întreabă:
RaluuxD întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: