Da, m-am indragostit de cine nu trebuia, adica de actualul prieten nu trebuia dar totusi s-a intamplat, desi mi-a facut destule si am trecut prin multe faze cu el, pana la urma am ramas impreuna dar el cum e schimbator ca vremea, nu se stie niciodata, chiar nu trebuia sa ma indragostesc de el, dar nu am putut sa ii comand inimii, de 3 ani tot il iubesc, desi e un vagabond si jumatate, acum s-a mai cumintit dar nah...suntem impreuna de un an si ceva, dar intre timp am mai fost despartiti, am avut o relatie plina de peripetii, cu de toate, cu intelegere, gelozii, certuri, despartiri, impacari, momente frumoase, momente neplacute, etc, dar un lucru a ramas la fel pentru mine:iubirea pentru el.
Da. m-am indragostit de cel mai bun prieten, o perioada de cateva luni am tinut in mine dar intr-o zi i-am marturisit... si de atunci nu mai stiu nimic de el. am suferit ingrozitor dar asta a fost sa fie... si cand te gandesti ca eram cei mai buni priteni
Da. A fost cam de o luna apoi mi-am dat seama ca nu e alegerea potrivita asa ca am lasat-o.
Da, de mai multe ori, ajungi sa pui ceva sentimente, ajungi sa suferi un pic. dar ce ii important sa mergi mai departe sau sa treci la urmatorul
Da.de un tip cu 18 ani mai tanar decat mine si e super misto relatia, deja avem vechime 4 ani; concluzia mea e ca varsta conteaza cel mai putin intr-o relatie.suntem inteligenti, avem umor, ne ajutam si ne impartim problemele fiind constienti ca acesti ani au fost cei mai fericiti, iar anii ce vor urma, ar putea fi o copie fidela a celor care au trecut.acum ma bucur doar de moment! ''prendre la vie comme vien''.
SI eu m-am indragostit de un baiat, dar pana la urma nu mi-a mai placut deoarece avea iubita
Mutubal întreabă: