Nu.Sa te indragostesti de un verisor este ceva rau.Nu ve-ti putea fi niciodata impreuna.
Eram la un pas sa o fac, dar Dumnezeu nu ne-a lasat nici macar sa ne marturisim ca ne placem.Era o verisoara de gradul 2 pe care am vazut-o doar vreo 2-3 zile la rand in toata viata mea pana acum.
Eu stiu 1 unchi de al mamei, sotia lui este verisoara de gradul2, si culmea unchiul fetei ia si cununta, deci este posibil
De un verisor nu, dar de o alta ruda chiar mai apropiata, da, mi s-a intamplat!
Oricum, nu este un raport care poate dura, mai ales ca este si un pacat, dar normal ca, oricui i se intampla, nu o face intentionat, si sfaturile de dupa producerea faptului, nu au rost, ochii find inchisi!
Fiecare decide pentru ale sale!
Da, dar era o matusa... avea 18 ani si eu 12... a fost destul de ciudat la vremea respectiva...
Eu eram sa ma indragostesc (aproape)! eu cu un baiat de virsta mea vb prin net! si odata neam intilnit si atunci am aflat ca suntem veirisori de al treilea!
Cand aveam 5 ani la o nunta m-am indragostit de verisorul meu de vreo 9 ani...nu chiar"indragostita" dar eram si eu mica si aveam imaginatia bogata... e ca l-am cunoscut atunci si cand am aflat ca imi este ruda mia picat fata
Da, prima oara m-am indragostit de unul din partea tatei si e cu vreo 4 ani mai mare, si aveam cam 7-8 ani pe-atunci si de curand iar m-am indragostit de alt verisor doar ca asta e din partea mamei si e cam de aceeasi varsta cu celalalt. Off usor ma indragostesc si macar de nu mi-ar fi rude adica sunt atatia baieti pe lume. uite faza e ca atunci cand te indragostesti de o ruda, practic e o iluzie pentru ca oi vedea-o mai frumoasa sau s-ar purta dragut cu tine dar astea nu sunt motive reale sa te indragostesti de cineva! bine e si asta dar iubirea adevarata se cunoaste atunci cand te uiti in ochii persoanei respective si iti dai seama ca simte la fel, intre verisori nu prea se intampla asa ceva si din cate povesti am vazut majoritatea verisorilor spun ca simt la fel doar pentru putina distractie de-o noapte daca nu mai multe!
Ar fi ceva dar și-ar da pantalonii in jos și i-as freca cu degetul și limba și poate și cu? E ceva rău?
Ba îi frec pasarica și fundul ei e chiar foarte frumos e ceva daca și-ar da pantalonii și i-as frecao mai bine. Și deja s-a dus și îi duc dorul. Cand am pus prima data mana la fundul ei se uită crunt la mine. După cand îi făceam un fel de masaj la fund numi făcea nimic și am pus un pic mana la păsarică și iar s-a uitat crunt. După a doua zi iar am pus mâna și i-am făcut masaj la fund și i-am frecat fundul și după am pus încet mana la păsarică (prin pantaloni) și nu mi-a făcut nimic acum. Iar după am inceput sa frec de multe ori chiar și se simțea foarte bine și eu și ea chiar începea să geamă și să spuna că e foarte bine. Acum că s-a dus a spus că ii va fi dor de tot ce i-am făcut masaj, frecat și eu chiar acum aștept să mă vina chiar în pantaloni scurți foarte mulați sau chiar în fusta mă bine ar fi pentru că aș freca păsarica mai bine prin chiloți?❤️
Bai o venit și am petrecut o noapte de neuitat împreună?
Beatrice_Andreea_1968 întreabă:
Gabi3010 întreabă:
didii5 întreabă: