Iubirea este sentimentul care se găsește în toată lumea însă mulți nu îl vor cunoaște niciodată,de ce?
Pentru că în loc să lase lucrurile sa se întâmple și,daca pot,să facă totuși un mic efort pentru a primi acest sentiment mai ușor,multi cum dau de o experiență asemănătoare cu a ta își pun eticheta de neiubibili,ceea ce e greșit!
O să îți dau un exemplu pe cât de banal,pe atât de adevărat.
O floare are nevoie de apa,căldură,lumina însă vor fi și momente in dezvoltarea sa care o vor da peste cap,in cazul de față furtunile.
Deși nu-si dorea să treacă prin furtuna,a ajuns la concluzia că avea nevoie de chestia asta pentru a se dezvolta,așa și omul.
Daca tu nu treci și prin rău,cum vei ști să apreciezi binele?
In cazul de față, daca nu ai fi trecut prin acea relație toxica, cum ți-ai fi dat seama ce anume cauți la partenera?
Plus că na, orice final are și un început, iar acel început se va întâmpla total neprevăzut cu o persoana pe care nici nu vei ști.Se va întâmpla pur și simplu.
Mai mult de atât,fii recunoscător pentru faptul că ai avut parte de acesta experiență toxica.Da,suferința nu este plăcută însă dacă nu ai fi suferit,ai mai fi știut ce îți place și ce nu la un partener?
Nu mai zic că, din punct de vedere psihic, ești cu un pas înaintea celor care nu au suferit niciodată, care nu au iubit niciodată.
Fi recunoscător pentru faptul că încă mai ai posibilitatea să cunoști și alte fete, alții și-ar dori asta și nu ar putea ajunge unde ai ajuns tu!
Par nimicuri însă cântăresc mult daca știi cum să pui în valoare!
Faptul că îți e greu să legi conexiuni e că nu ești interesant.Da, din păcate asta e adevărul.La care as mai adauga și faptul că nu cauți fete pe măsura ta.
La faza cu fetele pe măsura ta,adică cauți fete random care nu au nimic,dar nimic de zis, iar dacă tu ai avea, apare aceasta disonanță și mai târziu și incompatibilitatea.
Faptul că te dezvolți, foarte bine insa te sfătuiesc să pui mai mult accent pe latura inteligenței emoționale.O sa îți prindă bine.
Și eu am avut experiențe toxice însă acum sunt foarte bine, am relație, nu am probleme cu toate că și eu sunt introvertit însă incerc sa mă integrez in lumea extroverților și să nu o mai fac pe victima.Pentru că dacă o fac, eu pierd, nu alții.
Bafta!
Cum te ai integrat in lumea extrovertiților? Mie mi e cam greu avand in vedere ca am si niste traume plus hiperhidroza ceea ce mi da planurile peste cap uneori.
Nu vrei sa discutam mai multe în privat, facem spam inutil.
Daca dorești, bineînțeles
Paradoxal asteptarilor poti gasi o iubita cand te astepti mai putin, sau chiar in momente in care te-ai oprit din cautat, nu o sa legi cine stie ce conversatii pe site-urile mentionate de tine deoarece nu esti singurul tip cu care vorbesc respectivele.
Si eu sunt introvert si te inteleg cand zici ca nu abordezi, dar tine cont ca ai un impact mult mai mare cand cunosti o tipa fata in fata, in momentul cand trimiti doar mesaje pai are deja lista plina de mesaje de la alti tipi, fetele mereu primesc mesaje nu e ca in cazul nostru cand se intampla foarte rar spre deloc. Nu zic sa abordezi din prima, sa o inviti direct in oras, faci sala, te poti baga in seama cu lucruri banale, cat sa cunosti, azi te bagi in seama cu o fata, data viitoare cand o vezi ti-e si mai usor sa vorbesti cu ea, deja ati facut cunostinta, totul decurge mai lin, nu pari acel ciudat care ii tranteste din prima pe masa ca o vrea.
Si in legatura cu site-urile de dating, e doar parerea mea personala, sunt si exceptii desigur si pot sa ma insel, dar cred ca sunt sanse foarte foarte mici sa gasesti acolo o fata serioasa care odata ce te-a cunoscut si intrati intr-o posibila relatie sa isi stearga contul de tinder si sa se opreasca din a mai cauta si alte optiuni.