Spune-i acum, ca se termina scoala. Plus ca pana te pregatesti sa ii spui poate o ia altul. Deci grabeste-te cat inca e libera! Du-te la ea spune-i "Te iubesc!"!
Maine,si sa fiiti fata in fata ca pe facebook, nu are nici logica, cand sunteti fata in fata este alt ceve. succes
Cel mai bine ar fi sa-i zici cand sunteti fata in fata.Adica maine.Si nu o iei pe ocolisuri ii zici: "stii? nu cred ca ai observat dar imi place foarte mult de tine..." Si inca ceva! Orice reactie ar avea nu o lua ca pe un capat de lume, sunt foarte multe fete.
Shtii eu cred ca ar trebui sa cauti un moment anume... adica sa nu te grabesti sa-i spui. tu incearca sa o chemi mereu la o plimbare si daca vezi ca ea se atasheaza cit mai mult de tine. pai atunci gaseste un moment si sa-i zici ca ai sentimente fata de ea...`Incearca,, Nu cred sa te ignore. Si sa nu-i zici pe facebook, dar chiar in realitate,`
Simplu este mult mai bine sa ii spui maine face to face.ai incredere in tine.nu-ti neglija aspectul. Spune tot ce simti pentru ea. eventual fai un cadou, fa ceva care sa o impresioneze. daca refuza poti insista cu mesaje dar nu mai mult de 3-4 zile. Daca refuza..ramaneti prieteni