Lasate de prostii mai fata ala crezi ca te iubeste pe tine are alte treburi mai importante d facut
Nu se indeplineste nimic daca doar stai si iti doresti in continuare
daca vrei sa se indeplineasca, lupta pentru asta, nu iti pica nimic din cer.
Ok asa eram si eu dar nu justin alta vedeta
deci in primul rand
el nu are cum sa te iubeaska pentru ca nu te cunoaste dar cred ca daca tear cunoaste ar zice ca esti o persoana unika
si nu cred c are rost sa te consumi atata pentru el
este un star totusi...
nu zic sa nul admiri dar nu cred ca trebuie sa suferi
poate cand ai sa cresti mai mare ai sa te duci in america si ai sal intalnesti
deci zic sa nu-ti pierzi nici odata visele poate odata daca iti doresti mult o sa se indeplineasca
Sunteti obsedati de un star. Starurile vin si trec. Azi e mare si maine unul mic si treceti sa idolatrizati pe altu care e in voga. Lasati va rog dragostea pentru starurile astea fabricate pentru a face bani. Sunt o multime de oameni de calitate care merita sa fie iubite si voi nu le bagati in seama.
Daca nute cunoaste nu te iubeste dar tu poti sal iubesti ca oricum nu esti singura carei inebunita dupa el desi scuze da astai parerea mea nu-s ce vezi la el ca daca ma apuca sal iubesc si eu pe MJ care ac ii mor ar iesi...
Toate aceste iubiri fata de artisti, fotbalisti, misteri etc. sunt doar fantezii... Care nu se vor indeplini... sansele sunt de 1% doar sa il intalnesti ( exceptand concertele sau aparitiile la evenimente ). Plus ca nici nu il cunosti. Si eu de exemplu inainte de avea prietena lasam orice pentru Inna sau mai stiu eu cine, dar dupa aia mi-am dat seama ca nu are rost sa am nici pe miss univers, ca tot nu stie sa imi faca o ciorba de burta. Mai bine iti gasesti un baiat care esti sigura ca te iubeste si la fel si tu. Iti recomand sa te maturizezi si sa lasi fanteziile deoparte. Bafta
Da te iub de nu mai poate ala nu a auzit in viata lui de Romania si mai zici daca te iub. hai pa
Probabil te iubeşte Furadan. E un nou cântăreţ turc apărut acum, e foarte bun. Te aduce într-o stare de comă.
Frate ati luat-o razna de tot? Tu gandesti macar? Cine e el, unde e el, si cine esti tu si unde stai tu! Nu ai nicio sansa. Ce naiba e in capul vostru(cei de genul^)? Grow up!
Da, sa stii ca te iubeste
El a declarat ca are iubita.la care reporterul:cine e iubita ta? Justin:Toate fanele mele
Deci da, daca esti o fana... te iubeste
Nu are rost draga j :*:*. doar sa-l iubeti.ca vedeta, dar altfel chiar nu vad ce rost ar avea.asa ca nu suferi pentru ca el nu te cunoaste sau...[[sper ca nu te-am descurajat in vreun fel, dar asta e parerea mea] >
Spune-mi, cat de mult te-ai gandit inainte sa pui intrebarea asta?! tu nu-ti dai seama cat esti de penibila? Dumnezeule, nu pot sa cred cat de mult v-a prostit muzica asta noua, comerciala...
Nu stiu ce sa zic.si eu il adorr! il ubeskk mult pe justin! eu as vrea sa ma iubeasca pe mine.si cand vrea sa ma simt bine ma gandesc ca el ma ubeste pentru ca isi iubeste totii fanii din intreaga lume!
Salut! el e un om ca tine si ca mie! era un copil de 13 ani care sia postat niste filulete cantand la pian la chitara sau vonal si a fost descoperit de nu stiu ce mare deala si la pus sa inregistreze nu stiu ce chestii si a devenit faimos pun pariu ca in 2006 habar nabeai cine era ( SI CUM ARATA VAIII! ai obserbvat ca noi iubim pe cei ce ne Ignora si ignoram pe cei ce ne iubesc
IloveJustinBieber_6148 întreabă: