| adrianabach a întrebat:

Va intreb ceva in general nu mi s.a intamplat eu am 13-14 ani.dar in fine... daca faci sex la 5-6 ani iti pierzi virginitatea?

Răspuns Câştigător
| bogdan72 a răspuns:

La 5-6 ani un penis ori nu e in stare sa stea erect, ori e atat de mic incat chiar daca e in erectie nu poti face diferenta. Pana la himen...
Raspunsul, deci, ar fi nu (practic - adica un ginecolog isi da cuvantul de onoare ca esti virgina), dar teoretic da, daca reusesc sa faca intr-un fel sau in altul. Oricum, sperma la baieti vine mult mai tarziu, iar la varsta aia inca nu au hormoni ca sa fie atrasi sexual. Chestia asta incepe cam in clasa a 2-a sau a 3-a.

14 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce intrebări stupide pui.

| Or1Ginal a răspuns:

Normal ca da laughing

Răspuns utilizator avertizat
| emy100 a răspuns:

Cand faci sex prima data te dizvirginezi.

| Stefanuk a răspuns:

Pai stiu ca tie ti sa intimplat....si raspunsul meu este DA

| DyNo a răspuns:

La 5-6 ani, organele genitale nu sunt destul de dezvoltate pentru a intretine raporturi sexuale.

| Larisssaa a răspuns:

Păi da.
Dar e o întrebare chiar ciudată. laughing

| Stoicea_Andrei_1999 a răspuns:

Dar ai facut la 5-6 eu am facut la 7 cu 3 fete

| Keith a răspuns:

Da normal ca iti pierzi virginitatea, dar macar nu ramai insarcinata pentru ca organele genitale inca nu sunt dezvoltate, si pe bune acum veniti si voi cu intreburi la care sa merite raspunsurile fara suparare.

| SatanCristina a răspuns:

Nu, normal că nu.E ca şi cum devii din nou virgină ca să poţi să te dezvirginezi iar şi iar şi iar.

| darrio2007 a răspuns:

Ti-o poti pierde la orice varsta.Din diferite motive.La 5 ani cu ce poti face sex? Doar cu un morcov.Ca nu ai ce face cu putulica aia.

| MadyLarysa a răspuns:

Baie fetito du-te la gradinita si intreab-o pe una de acolo sa vezi ce-ti raspunde.e o intrebare pentru copii de 5-6 ani

| citygirl001 a răspuns (pentru Stoicea_Andrei_1999):

Ai avut noroc happy

| Nelamuritul a răspuns:

Nam mai auzit de sex de la 5 ani si nici nu stiu daca se poate da daca se forteaza eu zic ca da isi pierde.