| Miruna0909 a întrebat:

Va intreb pe voi, nu stiu daca e adevarat sau nu. Cand sunt in perioada menstruatiei, ar trebui sa nu ma spal deloc in acea perioada, doar dupa ce imi trece? Asa am auzit de la mama, da nu stiu daca e bine daca să fac asa, sincer nu pot sa rezist 4-5 zile fara sa ma spal acolo jos, începe să miroasa. Va rog sa nu ma luati la misto, eu intreb serios

10 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Fals. Trebuie să te speli zilnic!

| Eireann a răspuns:

Nu am auzit niciodata asa ceva, fac dus zilnic si in perioada menstruatiei ca de obicei. Ce crezi ca se poate intampla rau?

| VoidEternal a răspuns:

Dumnezeule... normal ca te speli zilnic...

| Miruna0909 explică (pentru Eireann):

Si de ce mi s-a zis ca nu trebuie sa ma spal?

| haileewatson a răspuns:

Ori ne iei la misto, ori maica-ta e batuta in cap, iar tu o crezi orbeste.
Normal ca trebuie sa te speli ZILNIC cand esti pe stop. Recomandat este de doua ori, dimineata si seara.
Doamne fereste. Scarboase sunteti amandoua, si tu si maica-ta.

| Miruna0909 explică (pentru haileewatson):

Eu dc sa fiu scarboasa? Eu doar v am intrebat daca e normal sau nu… deci sa inteleg ca maica mea nu e sanatoasa la cap

| Miruna0909 explică (pentru haileewatson):

Si daca imi spune chestia asta si nu e normal, de ce imi mai spune sa nu ma spal cand sunt pe stop?

| andreeaeml1200 a răspuns (pentru haileewatson):

Uita-te la intrebarile ei anterioare si vezi ce prostii o obliga ma-sa sa nu faca.
Ori ma-sa nu e sanatoasa la cap ori isi bate joc de noi

| Eireann a răspuns (pentru Miruna0909):

Nu stiu de ce, probabil asa i-a spus si ei cineva dar e complet gresit.

| iulia0514 a răspuns:

E doar un mit de pe vremea lui Papură Vodă care zice ca dacă te speli fluxul menstrual va fi mai abundent! Indicat este sa te speli de 2/3 ori pe zi în perioada menstruației pentru ca sângele miroasă urat și pe deasupra te poți trezi și cu infecții!