Las-o asa un timp si dupa acceia zii si tu iesi cu mine in seara asta nu conzeaza cum daca vrei sau nu. Nu o mai intreaba zii direct la unelea fete le place asa
Pai nici nu ii poti spune sa aleaga intre tine si prietene, dar ea greseste.Atata timp cat tu esti dispus sa renunti la tot pentru ea, ea nu te merita.Inseamna ca nu tine la tine daca nu prea vrea sa iasa cu tine.Eu spun sa ii spui ce ai pe suflet. Putini baieti se mai gasesc care sa inteleaga fetele. Sper ca te-am ajutat.Bafta :*... Funda?
Clar,ea greseste! Cum zicea si @SakonSIUkon, a vrut prieten, trebuie sa fie atenta! Sa nu crezi ca vreau sa te descurajez, dar eu cred ca fata asta nu e de tine..adica pune prietenele pe primul loc,cand ar putea sa iasa cu tine.
Bine, nu trebuie sa renunte nici la prietene, dar nici chiar asa.
Cat despre tine, sa nu faci prostia sa renunti la tot pentru ea, adica la prieteni sau mai stiu eu la ce..pentru ca, sa zicem ca, renunti la ei. dupa aia s-ar putea sa te desparti de ea.si,cu ce te-ai ales? cu nimic..si fara ea si fara prieteni.Deci,vorbeste cu ea si clarifica situatia.Vezi daca intr-adevar merita sau nu!
De ce daca apare un prieten trebuie sa renunti la ceilalti. E vreo lege pe undeva? Vezi sa nu treaca forma de ''dragostea'' in forma de terorizare terorizare. Femeia trebuie sa fie atrasa de tine la nivel subconstient, fara sa-i amintesti tu in fiecare zi. Daca te refuza inseamna ca se simte mai bine in compania prietenelor sale, logic nu? De ce cautati problema permanent in altcineva? Mai citeste odata ce am scris si trage concluzia corecta! Daca apare vreo dilema scrie-mi, nu te rusina
Cred ca e cel mai bun sfat care mi l-ai dat si stiu asta in sinea mea, trebuie sa o las si sa ma comport normal si sa vina de la sine cand vrea sa ma vada ( de exemplu azi am aflat ca era acasa si a facut treaba toata ziua si in seara asta vroia sa ma vada dar ploua foarte rau afara si fulgera si sunt 8km pana la ea sa ma duc cu scuterul ajung "fleasca"), dar chestia cu, sa se simta mai bine in compania prietenilor, asta mi se pare aiurea Adica de ce sa fie asa? Langa iubit/iubita trebuie sa te simti cel mai bine, cea/cel mai fericit/a
Buna! eu zic ca nu are nicio vina fata! adica mi se pare normal sa se intalneasac si cu prietenele ei, nu numai cu tine...adica stii, sunt lucruri pe care nu le poate discuta cu tine, ci doar cu fetele. poate discuta chiar si lucruri legate de tine, cere sfaturi cu privire la anumite lucruri, etc.mai ales daca cu aceste prietene se cunoaste dinainte sa fie iubita ta, e firesc sa tine mai mult la ele, daca nu au dezamagit-o pana acum. ti-am zis, e cam firesc.acum nu spun ca trebuie sa te lase pe tine pe locul doi, insa nu le poate neglija nici pe ele. sa zicem de exemplu ca ea renunta la prietenele ei pentru tine, iar tu intr-o buna zi te desparti de ea...ea automat nu va mai avea pe nimeni si va regreta, poate chiar va simti un resentiment pentru tine din cauza asta.asa ca nu vad care e problema de a avea si prietene si prieten, mai ales daca nu te neglijeaza.
Anonima17191 întreabă: