| Anonim1860 a întrebat:

Va parea ciudat dar..pana acum am tot avut relatii cu persoane de sex opus.Acuma mai nou sunt atrasa de colega mea ceea ce pare ciudat ca si eu is fata. Dansa arata foarte bine ca si mine e nebuna si cam are orientari sexuale cu toate ca nu a avut parte de asa ceva.Dar nu vreau sa i se para ciuda daca ma dau la ea sau ceva. Adica nu stiu cum sa fac.va rog un sfat. HELP! Cum sa o atrag?

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Ai putea incerca sa o testezi pentru a vedea daca si in ce mod reactioneaza, la propunerea de a va relaxa impreuna vizionand niste filme cu lesbiene. Acceptarea sau refuzarea propunerii si/sau a invitatiei lansate de tine, iti poate oferi raspunsul asteptat/dorit. Succes!

| cristimihailov a răspuns:

Ia-ti totusi un prieten si nu te mai gandi la prietena ta deoarece intrii pe o panta diferita a vietii care ar putea influenta negativ pe toti cei pe care ii iubesti.

| Eduard196 a răspuns:

O sa incerc sa te ajut cu altceva. Exista pe google speranta si vindecare pentru homosexuali. Vorbeste te rog cu ei. Este totul confidential si a ajutat pe multi ca tine crede-ma. Noi aici suntem varza la niste subiecte asa delicate.

| Alinuca776 a răspuns:

Deci. Si eu sunt dintr-o situație asemănătoare. Acum un an eram foarte homofoba, iar acum îmi place foarte mult de colega mea (nu de la școală) fac activități extrașcolare să zic așa. Si eu stiu sigur ca acea persoană e si ea Bisexuala si cu toate astea mi-e greu să o seduc sa zic așa. Deci eu zic sa incerci să stai mai mult în compania ei. Încearcă să o ajuți în orice poți tu si sa vorbiți cât mai mult, să vă câștigați încrederea unei alteia. Eu asta fac si consider că sunt pe drumul cel bun. Am văzut deja progrese în ceea ce constă relația noastră care momentan este de prietenie, crede-ma nu e un lucru ciudat. Până la urmă nu tu îți ordon sentimentelor. Bafta multă, pupici

| salutfrate1111 a răspuns (pentru Eduard196):

E fata nu baiat ca sa fie Homosexual, daca e fata inseamna ca e lesbi/lesby