De ce considerati voi o fata care temusca de gat "fata rea"? eu ii zic mai degraba fata prostuta, pentru a fi fata rea e nevoie de fler. si tu ce cauti cu o timida? vrei sa treaca tineretea pe langa tine?
Stai linistit e timida, dar nu stau sa ma pup cu ea ca la gradinita sau prosti, eu am mai schimbat-o dar inca nu e fata mai distractiva mai jucausa cu parteneru`
A si da, am uitat sa zic, doar am zis " rea ", ma refeream sa fie jucausa sa se joace cu tine, si ca exemplu am dat sa te muste dar mai sunt multe alte chesti care nu-mi vin acum in cap.
Pai si de ce pierzi timpul cu ea? cauta si tu una mai jucausa
Asta fac dar e greu cand ai una in spate, adica sa stai cu una dar in acelasi timp sa cauti si alta fata, adica am gasit-o dar mai dureaza pana ma apropi mai mult.
Si timidele te musca si te zgarie nu doar cele rele! Rele inseamna cu totul altceva
Da tu cum esti modu` ala mai timida, care se mai blocheaza cand e cu iubitu` sau esti jucausa distractiva si chesti, dar jucausa adica sa te " joci " cu iubitu`.
Chiar vrei sa stii?
Hmm, da de ce nu?! Hmm si poate zi-mi si ceva pe langa muscat. Adica in afara de el ce lucruri mai faci.
Ma,sincer,nu prea stiu cum sunt ca nu am avut nici un iubit pan' acum, dar, dupa mine, cred ca as fi intre. Da' nu stiu... nu m-am gandit la asta pana acum...
Hmm, imi dai mess-u` tau ?
Dami-l tu Hai ca astept
Mihaitzu_tau3
Serios? Hmmm suna interesant...
si l-am gresit, " mihaitzu_tau3 " fara litera mare, si ti-am cerut poate mai vorbim, nu cu alt scop.
Daca statea cu mine in oras... hmm poate Dar asa, nu-mi plac " relatiile ", joaca, pe net
Si daca o sta in capatu` celalalt al tarii Ce dreacu fac, plimbare cu avionu )
Sti gluma aia cu blondele, ca pun telefonul` pe " mod avion " si-l arunca si dupa una ii zice celeilalte " fata nu trebuia sa zboare ", dupa ce se face praf normal
Bhaaaaa cum dreacu` la el... hmm putin respect nu ma cunosti ce naiba )
)) mai bine analfamet )))
Da' ia uite cat se vorbeste pe aici... Apropo, te-am bagat la prieteni