| Coarna_Mihai_1990 a întrebat:

Va plac fetele, mai " rele ", adica daca e cu cineva laughing sa il muste, si alte chesti. Mie cred ca-mi plac chiar daca stau cu o fata mai timida, dar vreau sa vad si alte pareri, si daca-ti spune si de ce ar fi bine.

30 răspunsuri:
| AnastasiaKatelimov a răspuns:

Nu pot sa raspund ca sunt fatalaughing

| neutrino a răspuns:

Prefer fetele care nu musca asa aiurea.

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

De ce considerati voi o fata care temusca de gat "fata rea"? eu ii zic mai degraba fata prostuta, pentru a fi fata rea e nevoie de flerwinking. si tu ce cauti cu o timida? vrei sa treaca tineretea pe langa tine?

| NameHarris a răspuns:

Si timidele te musca si te zgarie nu doar cele rele! Rele inseamna cu totul altceva

| Coarna_Mihai_1990 explică (pentru Verginic?Vac?Gras?):

laughing Stai linistit e timida, dar nu stau sa ma pup cu ea ca la gradinita sau prosti, eu am mai schimbat-o dar inca nu e fata mai distractiva mai jucausa cu parteneru` big grin

| Coarna_Mihai_1990 explică (pentru AnastasiaKatelimov):

laughing Da tu cum esti modu` ala mai timida, care se mai blocheaza cand e cu iubitu` sau esti jucausa distractiva si chesti, dar jucausa adica sa te " joci " cu iubitu`.

A si da, am uitat sa zic, doar am zis " rea ", ma refeream sa fie jucausa sa se joace cu tine, si ca exemplu am dat sa te muste dar mai sunt multe alte chesti care nu-mi vin acum in cap.

| AnastasiaKatelimov a răspuns (pentru Coarna_Mihai_1990):

Chiar vrei sa stii?laughinglaughinglaughing

Hmm, da de ce nu?! happy Hmm si poate zi-mi si ceva pe langa muscat. Adica in afara de el ce lucruri mai faci.

Ma,sincer,nu prea stiu cum sunt ca nu am avut nici un iubit pan' acum, dar, dupa mine, cred ca as fi intrehappy. Da' nu stiu... nu m-am gandit la asta pana acumhappy...

laughing Hmm, imi dai mess-u` tau happy?

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns (pentru Coarna_Mihai_1990):

Pai si de ce pierzi timpul cu ea? cauta si tu una mai jucausa

Asta fac happy dar e greu cand ai una in spate, adica sa stai cu una dar in acelasi timp sa cauti si alta fata, adica am gasit-o happy dar mai dureaza pana ma apropi mai mult.winking

Dami-l tuhappy Hai ca asteptlaughing

Mihaitzu_tau3 laughing

Serios? Hmmm suna interesant...laughing

laughing si l-am gresit, " mihaitzu_tau3 " fara litera mare, si ti-am cerut happy poate mai vorbim, nu cu alt scop.

Răspuns utilizator avertizat
| Coarna_Mihai_1990 explică (pentru TuDorEL96):

Daca statea cu mine in oras... hmm poate happy Dar asa, nu-mi plac " relatiile ", joaca, pe net happy

laughing Si daca o sta in capatu` celalalt al tarii laughing Ce dreacu fac, plimbare cu avionu laughing)

Sti laughing gluma aia cu blondele, ca pun telefonul` pe " mod avion " si-l arunca si dupa una ii zice celeilalte laughing " fata nu trebuia sa zboare ", dupa ce se face praf normal laughing

Bhaaaaa cum dreacu` la el... hmm putin respect laughing nu ma cunosti ce naiba laughing)

laughing)) mai bine analfamet laughing)))

Da' ia uite cat se vorbeste pe aici...laughing Apropo, te-am bagat la prieteni happy