| suntZeu a întrebat:

Va place fetelor sa fiti deasupra? Va place sa dominati sau contrariul la tot ce am spus pana acum?

Sa aud un raspuns cu personalitate nu ceva gen "Daca e fain aeru deasupra"

27 răspunsuri:
| NoSmile a răspuns:

Buna!
Stii? Gusturile nu se discuta, uneia ii place, alteia nu.
Uneia ii place doar in pat, alteia ..peste tot.
Si consider ca ce se intampla in intimitate,trebuie sa ramana acolo.
Desi voi, baietii, aveti tendinta sa povestiti despre iubitele voastre, cum s-au comportat, etc.
De multe ori chiar ''infloriti'' informatiile.
Mie imi place sa domin! happy

| suntZeu explică (pentru NoSmile):

Evita sa spui "voi baieti" in "baieti" pentru ca nu ne cunoastemwinking in rest ma satisfacut raspunsul, mai astept niste raspunsuri sa vad daca iti dau funda

| iubesc a răspuns:

Ooo sigur ca ne place sa dominam si noi insa ocazional!

| NoSmile a răspuns (pentru suntZeu):

Da,stiu ca nu ne cunostem. Dar cand am spus ''voi baietii'' m-am referit la baieti in general, n-am batut spre tine.
Nu te cunosc, nu ma cunosti.
Aici suntem anonimi cu totii.
Si nu sunt pe site pentru fundite, ci doar pentru ca-mi place sa ajut oamenii. Si poate ca uneori si eu am nevoie de ajutor.
Succes pe mai departe!

| h3r a răspuns:

happy

| igrek a răspuns (pentru h3r):

laughing

| igrek a răspuns:

Și nouă dar și lor le place să domine.

| MadalynaOke a răspuns:

Mei zeule daca as sta eu deasupra ta ai ramane fara acoperis si fara pilonul de sustinere. Cu alte cuvinte good bye fren, good bye head, so long erection!

| suntZeu explică (pentru MadalynaOke):

Atunci numa pe la spate vrei?laughing))

| MadalynaOke a răspuns (pentru suntZeu):

Stie cel care se ocupa de mine.batting eyelashes Nu trebuie sa stie nimeni ce fac eu.

| suntZeu explică (pentru MadalynaOke):

laughing))) Jucaria ta e experta sau cum? laughing))) e dinaia all inclusive

| Raiiiisa a răspuns:

Sa te dominsmug

| MissmysteriousS a răspuns:

Evident ca fiecare fata are tipul ei de satisfactie, nu toti suntem la fel, altfel ar fi un haos total.
Nu cred ca o fata pune mare accent unde se pozitioneaza, atat cat partida e reusita, si mai ales ca are parte de un partener dorit. Senzatiile noi sunt mai tari decat o monotonie obisnuita. De obicei vor sa 'domine'!

| suntZeu explică (pentru Raiiiisa):

Tu pe mine?

| Raiiiisa a răspuns (pentru suntZeu):

Da,eu pe tinesmug

| suntZeu explică (pentru Raiiiisa):

Si pe mine mai lasa sa domin sau vrei sa fi ca o tigroaica laughing

| AllePuffu a răspuns:

Imi place sa si domin, dar si sa fiu dominata. Nu m-as simti bine daca ar face el totul, si m-ar enerva si daca as face eu totul. Deci...:*laughing

| suntZeu explică (pentru AllePuffu):

Deci iti dau adresa sau cum o rezolvam atunci?rolling on the floor)) tongue

| AllePuffu a răspuns (pentru suntZeu):

rolling on the floor e mai bine cand vine baiatul la fatalaughing

| suntZeu explică (pentru AllePuffu):

Ai dreptate, te simti mai comfortabil in patu tau...laughing) patu meu nu duce mult rolling on the floor

| AllePuffu a răspuns (pentru suntZeu):

Al meu da, ca am altul nou acumrolling on the floor

| stark47 a răspuns:

Doar nu faci sex doar o singura pozitie un numar?! mai faci schimb si fie ea deasupra fie tu, fie in picioare, fie in brate.chiar nu are importanta CUM e facut.parerea mea.

| Nolkyz a răspuns:

E bine sa fie un echilibru. Sa domine fiecare partener la randul lui. Dar e o splendoare cand fata sta deasupra. Spectacol pe cinste. Iar pentru noi e si mai bine pentru ca stiind cum ne place, putem sa decidem adancimea penetrarii, viteza. Daca o fata stie ce ii place, cand sta deasupra poate sa se satisfaca la maxim. Asta pana la capra. Capra intrece orice. Si daca vreo tipa minte cand zice ca nu ii place sa stea capra, poate sa se impuste.

| chestiebah a răspuns:

Eu personal nu ma dau in vant dupa "deasupra", in schimb pentru iubitul meu as face orice si sunt % la % sigura ca mi-ar placea orice, le-am facut pe toate cu el. Ca sa iti dau un raspuns mai complet nu imi place pentru ca parca ma simt mai bine cand iubitul face totul, ma penetreaza deoarece pana la urma e jucaria lui laughing iar capraaaaa, pffff, e prea tare laughing

| suntZeu explică (pentru chestiebah):

Pai la capra nu trebuie sa faca el totul laughing trebuie si tu sa iti misti balamalele si trunchiu

| Oxymorone a răspuns:

E o chestiune de gust, nu toate femeile nutresc aceleasi dorinte. Poti rezolva prin a le intreba la ureche in timpul actului sexual asta.

| larisabaaaa a răspuns:

Candesti cu baiatul pe care il iubesti iti place oriunde