Bună!
Sexul e pe bani dragul meu.
Serios?
Ne crezi proşti sau ce,de unde atâta curiozitate pe tine,din senin?
Fiecare are experienţa sa proprie,nu suntem în măsură să-ţi dăm ţie explicaţii ce şi cum am făcut,unde,când, personal nu văd rostul acestei întrebări,cine crezi că-i chiar atât de prost să-şi expună intimitatea pe tavă,c-aşa vrei tu, hm?
Prin asta dai dovadă de o nesimţire şi-o indiscreţie ieşită din comun, sincer, n-aveţi alte preocupări, nu mai puneţi întrebări din plictiseală!
Te pup!
Vrei sa incerci vreo experienta? Daca iti povesteste cineva, o sa-i urmezi povestea? Vei invata ce e sexul, la momentul potrivit
Uite,pot sa te ajut eu cu o intamplare intamplarita! se intampla ca nu am facut sex! funda?
Si maine povestesti in clasa intamplarile citite aici? pune mana pe carte ca pun pariu ca iesi maine la tabla, sau ai lucrare de control si iar n-o sa stii nimic
Intamplare in care am facut sex? sexul nu e o intamplare! iar cei ce fac sex din intamplare, gen sau intalnit la o petrecere au baut 2 3 beri impreuna si peste 10 min o fac in debara, nu pot sa le numesc decat animale!
Se intampla cand aveam 3 ani,am simtit o durere puternica, spre "fundulet", ma taram prin pat si plangeam si acea "persoana"tot venea cu o chestie lunga si alunecoasa sa mi`o bage in fund.
ERA MAMA MEA CU SUPOZITORUL.
Asta e povestea potrivita si intamplarea potrivita pentru tine.Daca ar stii mama ta, ce intrebari pui si ca iti place sexul, asa cum ai numele.Te-ar duce la manastire.
E cea mai desteapta din clasa.Dar are probleme cu sexul.Mai bine zis, AVEA.Acum s-a rezolvat.Eu am ajutat-o.Nu mi-e rusine sa zic ca ea este cea mai buna din clasa.
Mutubal întreabă: