| Didiiii2520 a întrebat:

Va rog ajutati-ma crying! Aseara m-am despartit de iubitul meu pentru ca numai puteam continua nu avea incredere in mine si mi-a zis cu 2 zile inainte ca noi vom mai fi impreuna pana incep scoala si ca ii este frica sa ma piarda. Il iubesc mult aseara cand i-am dat mesaj nu mi-a raspuns si nici acum nu mi-a dat nici un semn. ar trebui sa ma ingrijorez ca aseara mi-a zis ca " Tot tu suferi? eu ma chinui de 2 zile sa traiesc si tu? "? Nu stiu ce sa mai fac. nu pot sa-l uit aseara am plans, acum iar plang si imi este greu fara el dar sufar acum decat cand voi pleca in deva la scoala. Cum pot sa fac sa-l uit, sa nu ma mai gandesc la momentele dintre noi crying?

4 răspunsuri:
| LiazAdrian a răspuns:

Pff... de aceea nu vreau sa merg eu intr-o relatie.

| FreshFresh a răspuns (pentru LiazAdrian):

Exact, si mie mi s a luat, e mai bine "fara obligatii". Tu i-ai dat papucii? Ce te astepti? Sa ii arunci batul si sa ti-l aduca inapoi? Eu nu ti-as mai raspunde in viata mea la telefon in locul lui. Cum sa faci sa l uiti? Combina te cu altulwinking.

| Pawker a răspuns:

Nu puteti sa va uitati unul pe celalalt asa usor. Insa nu ar trebui sa il innebunesti ca suferi si chestii in genul asta. Poti sa ii zici ca vrei sa te intalnesti cu el ca sa lamuriti lucrurile. Incearca sa alegi un loc linistit. Un parc ar fi ideal. Acolo ii zici ca iti pare rau si ca ai face orice, orice ca sa fiti iar impreuna, ca te vei schimba ca sa fiti iar impreuna. Intreaba-l cu ce ai gresit! Asta pentru ca din ce ti-a zis el reiese ca tu ai o problema, si nu el.
Iti urez bafta

| LiazAdrian a răspuns (pentru FreshFresh):

Vad ca ma confundati toti de pe TPU cu o fata, ma dar Liaz e un nume, Adrian e un prenume, Adrian e de fata? straight face...
Nu, nu vreau sa am relatii si punct!