| Hellobello a întrebat:

Va rog ajutati-ma cu raspunsuri.
In ianuarie am avut un "contact sexual"(mi-a introdus degetele in vagin si cred ca avea putina sperma pe ele) si mi-a venit CM si in ianuarie si in februarie, poate fi ciclu fals sau nu? A furat vreo 5 zile si dupa doua saptamani de la terminarea lui am avut scurgeri maronii si sange cand ma sterg. Nu am mai avut niciun contact din ianuraie.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Fiindca dupa acea masturbare au urmat 2 menstruatii probabil ca la data asteptata/calculate si care daca s-au desfasurat in mod asemanator cu menstruatiile de dinainte ca si numar de zile, cantitate de menstuatie eliminata zilnic, atunci in mod sigur NU poate sa existe nici macar in mod IPOTETIC o sarcina instalata. Mai ales daca NU ai mai intretinut din Ianuarie alte contacte sexuale. Multa sanatatE!

3 răspunsuri:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Nu sunt sanse pentru o eventusla sarcina deoarece ti-a venit menstruatia de 2 ori iar sangerarile combinate cu o sarcina sunt extrem de mici cantitative si dureaza 1-3 zile.

| Hellobello explică (pentru corbulalbrosu):

Nu a fost chiar la fel. A durat mai putin si nu a fost la fel de abundent

| Hellobello explică (pentru corbulalbrosu):

Si sangerarile de la 2saptamani dupa ce pot fi? Ca ele ma pun pe ganduri. Cred ca am luat-o razna. Si in ianuarie si in februarie au aparut la aproximativ 2 saptamani dupa ciclu si au fost scurgeri maronii si sange cand ma sterg, ma gandesc ca poate daca nu a durat la fel de mult ca inainte adica 7 zile si a durat doar 5 sa fi ramas pe acolo ceva care s-a scurs mai tarziu. Nu stiu cum sa o mai dau