Daca i ai marturisit ce simti in mesajul acela atunci sigur stie ca si tu simti la fel. Daca te place cum sustine e o chestiune de timp pana veti fi impreuna. Nu forta lucrurile ca sa nu pari disperata...lasa le sa vina de la sine. Numai bine
ca si eu am srntimente pentru el de ceva timp, dar mi-a fost rusine sa marturisesc de la imceput
Pai, atunci ce regreti?
Ca i-ai spus altfel, ca si tu il placi?
In cazul de fata, oricum nu este indicat sa faci nimic, pentru ca, acum este randul baiatului sa-ti vorbeasca si eventual sa te invite sa iesi cu el.
Uite asa procedeaza cam fiecare fata cand un baiat ii da de inteles s-au ii spune direct ca o place, la ce te mai astepti de la el daca nu i-ai spus ca este reciproc? singuri va faceti probleme cu propria mana, nu mai fiti asa fuduli si timizi, acum daca totusi i-ai dat un mesaj si nu ti-a raspuns posibil ca el ori a renuntat deja la aceasta idee si s-a impacat cu gandul ca nu veti fi impreuna, ori are nevoie de ceva timp sa se hotarasca, de obicei iti dau un exemplu concret, eu daca ii spun unei fete ce o plac direct, este pentru ca vreau sa ma usurez si sa nu imi fac ganduri si imaginatii false, in asa fel aflu daca este reciproc sentimentul sau nu, dupa asta indifferent de raspuns deja automat nu simti acea afectiune si presiune pe care o aveai inainte sa spui toate astea, sper ca te-am lamurit putin.