| Iulian551 a întrebat:

Va rog ajutor!

Iubesc o fata i-am zis ca-o iubesc mult dar mi-a zis ca ma cosidera ca un frate si nu ma poate vedea ca un iubit
o iubesc foarte mult numi pot lua gandu de la ia. l-am mai fost prin cartieru ei si m-a sunat sa iesim afara si i-am zis ca nu vreau si m-a rugat sa ies am iesit (credeam ca vrea sa-mi spuna cv) dar na am stat toata ziua cu ia dar nu mi-a spus nimic... imi trimite mesaje cu noapte buna :*

acum 2 zile i-am zis de ce nu putem fii impreuna si mi-a zis cao vede vecinii si o suna pe maicasa (e singura in tara ) si maicasa e plecat in Germania si mi-a zis ca daca afla ca are un iubit vine cu primul avion...

Ce sa fac? o iubesc prea mult ca so uit. ajutor

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

O poti iubi cat vrei tu, cine se opune?

| NoNameexd a răspuns:

Incearca sa intelegi situatia, nu poti fi intotdeauna cu cine vrei, sti si tu vorba aia."Iubirea trece si prin stomac", daca nu se poate cu ea, incearca sa o intelegi si daca o iubesti las-o sa-i fie bine.In cele din urma iti vei gasi si tu iubirea. happy

| Iulian551 explică (pentru NoNameexd):

O iubesc prea mult ca s-o las si ia ma iubeste simt asta.

| Shammal a răspuns:

Prinde-o si sarut-o intr-un loc mai retras; daca zice ca ii e de vecini cand esti prin zona comportate ca si cum a-ti fi colegi-vecini - spune-i si ei asta sa va jucati asa, sa dati impresia ca nu sunteti impreuna cand sunteti in anumit zone unde ar putea sa va vada cineva cunoscut