Buna.Sincer, nu pot intelege cum doi adulti se comporta asa, ca niste adolescenti care nu stiu ce e aia comunicare.Nu e greu sa stati fata in fata si sa vorbiti.
Ea ti-a zis deja ca vrea ceva serios, de oua ori.Tu ii poti spune daca vrei la fel, sau ca nu iti convine situatia actuala, deoarece e prea mult sex.
De unde stii ca ea nu se comporta asa fiindca tu i-ai raspuns,, toate la timpul lor''? Si ca ea din asta a inteles ca nu ai chef de ceva serios.Ar fi trebuit sa clarifici daca vrei o situatie tip friends with benefits sau ceva serios.Din felul in care se comporta ea a inteles prima varianta, de aia ti-a scris dupa 6 zile.
Considerand ca toate celelate dati v-ati comportat normal la munca, nu prea inteleg ce te asteptai.Sa iti arate afectiune in vazul tuturor? Sa iti aduca pachetul cu mancare gatita? Probabil s-a stabilit asa de comun acord, fara macar sa va dati seama, ca la munca fiecare isi vede de treaba si va comportati normali, ca niste simpli colegi, nu ca un cuplu.Repet, spune-i deschis despre ce simti.
Eu doar presupun la intamplare, asa ca repet: comunicati!
Ps: flirtat, nu filtrat.
Eu zic doar atat
Ii dai ori nu ii dai, vremea aia trece. Daca stii la ce fac referire
Ce a mai mare greseala sa ti faci relatii la locul de munca! Ce a mai mare greseala! In rest n am ce ti sa ti raspund! Poate doar ca se foloseste de tine! Sau cu siguranta e maritata!