Pana sa fie cu tine era fluturas pe campii. Ai aparut tu, esti foarte importanta pentru el, nu vrea sa te piarda si nu stie cum sa faca. Ii lipseste increderea in el mai degraba decat in tine. Vorbeste cu el, spune-i ce te framanta si asigura-l ca nu te intereseaza decat el (ai grija ca si faptele sa fie aliniate cu vorbele). Dar trebuie sa ii explicit clar ca daca relatia voastra continua asa, nu are nici un viitor. Nu accepta ceea ce isi doreste el, lucrurile se vor inrautati si vei ajunge sa porti centura de castitate si sa stai incuiata intr-o pivnita (glumesc, dar va fi ceva similar, adaptat la epoca moderna).
Vorbeste cu el, alta idee nu am, dar pregateste-ti bine discursul. Daca pare sa inteleaga, ofera-i la sfarsit un moment fierbinte asa cum nu I-ai oferit niciodata si asigura-l ca o sa va fie bine. Dar daca continua asa, parerea mea este sa il lasi.
Cu un astfel de om nu iti poti cladi un viitor. Nu cred ca e vorba de iubire puternica, ci de lipsa de incredere in sine. Ei ar vrea ca iubita sa se poarte ca un catelus in preajma stapanului. Faptul ca bea si ca e violent (chiar daca deocamdata cu el insusi) face ca problema sa fie si mai serioasa.
Oamenii nu se schimba. Incearca sa te eliberezi de el.
Ti-am raspuns parca tot ai tu ai postat-o, e o obsesie compulsiva de care greu scapi, ce sa cred nu are incredere in tine dar te iubeste mult
Da dar inainte nu era asa.Era o fire pozitiva, vesela, prietenoasa, te simteai bine in preajma lui.Acum ii evita pe toti, numai cu mine mai vrea sa vorbeasca.Si este total schibat, adica chiar sufera....Si nu i-am dat niciun motiv.Si nu stiu ce ar trebui sa fac ca sa isi revina
Dar eu ce ar trebui sa fac? Tin foarte mult la el si mi-ar placea sa il ajut sa isi revina.Cum am mai zis, inainte nu era asa.Era o fire pozitiva, vesela, prietenoasa, te simteai bine in preajma lui.Acum ii evita pe toti, numai cu mine mai vrea sa vorbeasca, dar il doare cand vorbeste cu mine nu stiu.Si este total schibat, adica chiar sufera....Si nu i-am dat niciun motiv.Si nu stiu ce ar trebui sa fac ca sa isi revina sau cum s-a ajuns sa il schimbe atat de mult faptul ca ma "iubeste"
Nu stiu....parerea e a mea, alegerea e a ta. iti place asa? pastreaza-l. nu-ti place, altu'! la mine asa a functionat mereu.
Mersi totusi nu am cum sa il las balta, suntem prieteni de mult timp si cum am mai zis mai sus de 2 ori (dau copy paste Tin foarte mult la el si mi-ar placea sa il ajut sa isi revina.Cum am mai zis, inainte nu era asa.Era o fire pozitiva, vesela, prietenoasa, te simteai bine in preajma lui.Acum ii evita pe toti, numai cu mine mai vrea sa vorbeasca, dar il doare cand vorbeste cu mine nu stiu.Si este total schimbat, adica chiar sufera....Si nu i-am dat niciun motiv.Si nu stiu ce ar trebui sa fac ca sa isi revina sau cum s-a ajuns sa il schimbe atat de mult faptul ca ma "iubeste". Ideea e ca nu stiu ce sa fac ca sa il ajut sa fie ca inainte.Am incercat sa ma indepartez, dar e mai rau, se izoleaza
Pai pune-i datele problemei pe masa. sau ii vine mintea la cap, sau...bine, pa!
Femeie, ti-am dat cel mai bun raspuns la cealalta intrebare.
deci sa inteleg ca nici oral nu-i faci in general.
nu e de mirare ca se comporta cum se comporta.
de aia nu te lasa cu altii, ca ii e teama ca le faci lor.
BJ-ul ala, facut cand era furios, il calma si ii dadea siguranta ca era numai al tau si ca erai numai a lui.
Bine....eu iti vorbesc din punctul meu de vedere. n-am suportat niciodata crizele de gelozie, sa imi umble in telefon(chiar daca nu am nimic de ascuns, numai ideea ca ma controleaza ma face sa m-apuce dracii), sau sa ma intrebe de ce n-am venit la nu stiu ce ora acasa...ia du-te tu fatuca la mamica ta acasa, ca eu n-am ce face cu tine.
Impresia aia(chiar daca e falsa) ca tu esti special pentru ea....mmmm...
Dar daca incep (iar) sa vorbesc despre sex cu tine, se-ntorc astia cu spatele la monitor
Poti face orice ca nu se vor schimba. Poate doar daca vor ei dar e putin probabil sa se intample asta. Eu te sfatuiesc sa fugi de persoanele de genul asta daca nu cumva vrei sa ai de suferit in viitor.
Si eu is toxicoman, persoana iubita mie imi da doar mie atentie.Nu se hilizeste cu toti masculi cand nu sunt eu plecat.Scurt pe 2, sunt in stare sa ii indelinesc toate capriciile.Sunt foarte gelos, posesiv, sunt scorpion(se intelege cred)Ce ii al meu, pai al meu e. Daca ea imi zice sa nu vorbesc cu o persoana, o ascult. Daca eu ii zic sa nu vorbeasca cu cealalta persoana.Pai sa nu vorbeasca.Pe scurt o mana spala pe alta, compromisuri. Daca tine asa de mult la lucru ala de ce nu il dai? De ce nu il indeplinesti? Fi fata desteapta, poate sub infatisarea lui de 'golanel' se afla un suflet bland Eu iau foc la propriu daca vad ca mi se face in ciuda.Violent nu devin, dar in inautrul meu clocotesc mai rau ca un vulcan.Ai grija, s-ar putea sa regreti daca ii faci faze dastea.PE scurt, faceti compromisuri sa mearga relatia
Eternal întreabă: