| Kylaa a întrebat:

Va rog,da-ti-mi o parere\sfat,e vorba despre un baiat chipes de care imi place,mrg,nu stau sa dau detalii despre aspectul fizic.Ei,si...l-am bagat in seama pe fb si a fost cam nesimtit,l am ignorat o perioada,si dupa un timp,a venit intr-o zi la mine ca sa imi ceara bani, bineinteles, nu i am dat.De atunci ne-am ignorat total, aveam unele zile in care ne uitam unul la altu, dar zile in care nici nu ne vedeam.Boon,si am aflat ca ii place de o fata,dar aceasta n are nici un sentiment fata de el.A trecut aproape un an de atunci,iar prietenul lui vorbeste cu cea mai buna prietena a mea,mrg,asazisa mea prietena, imi tot spune ca baiatul de care sunt indragostita se uita la mine pe furis, si tot felul de kkt-uri.Pe de alta parte nici eu nu sunt urata, chiar sunt considerata o fata frumoasa, mrg.Deci,nici nu stiu ce sa mai fac,eu incerc sa-l ignor,dar nu pot,imi place mult de el,dar vreau sa vina si ceva frumos din partea lui,eu imi continui viata,sunt cat se poate de naturala in preajma lui. Dupa ce s a purtat ca un nesimtit atunci(sau avea treaba), il iubesc in continuu, dar il si dispretuiesc

Răspuns Câştigător
| Ezeru a răspuns:

Actionezi total gresit si din povestea ta denota faptul ca ai o varsta frageda.
Ai incercat vreodata sa vorbesti cu el si sa il cunosti cu adevarat nu din aparentele pe care ti le arata el?
Incearca sa vorbesti cu el. Cum vrei sa progresezi daca tu il ignori?
Du-te la el socializeaza apropie-te si la un momendat poate ii spui si ce simti pentru el, dar nu din prima intai cunoaste-l.
Mult succeswinking

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Si pana la urma trebuie sa astepti sa faci 18 ani ca sa il iubesti la propriu si la figurat.

| Kylaa explică (pentru mgtow):

Nu

| Kylaa explică (pentru mgtow):

Pai...nu, eu vreau doar un sfat, nu ceva lipsit de sens

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru Kylaa):

Se vede ca esti doar un copil. Sofer zicea el ceva acolo, mai citeste odata si o sa te prinzi. laughing

| mgtow a răspuns (pentru FABULOSUL6000):

Nu ai raspuns la comentariul meu.

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru mgtow):

Care mai sofere? Ca asta era pentru ea ca e desteapta foc laughing

| mgtow a răspuns (pentru FABULOSUL6000):

Rascoleste raspunsurile la tine, ziceai tu e lasa ca mai vorbim stii?