Crede-mă ca am incercat de multe ori dar nu îl pot uita. Il iubesc, și nu e o bucata de material sa renunț asa ușor la el
Părerea mea e că îți pierzi timpul. Tipul a fost sincer cu tine, ți-a zis că nu simte și nu poate simți ceva pentru tine. Oricât ai încerca nu poți să faci pe cineva să te iubească, așa cum nu poți scoate apă din piatră seacă.
Eventual o să fie atras sexual de tine dacă ești bună la pat însă la mai mult degeaba speri.
Asa a spus cândva ca nu vrea... acum în martie mi-a spus că ar vrea să încercăm să avem o relație, dar asta vedem în timp. Pai dacă nu simțea atunci de ce dracu nu o tăcut din gură?! Pai ori e alba ori e neagră!
Dacă vei permite timpului să-și facă datoria, o să-ți treacă"îndrăgosteala" asta bolnăvicioasă.
Ai răbdare și, mai ales, găsește-ți ceva de făcut să îți ocupe tot timpul.
Îs aproape 2 ANI man! Daca nu puneam tot sufletul îmi trecea demult, dar eu îl iubesc și nu îmi e tot una. Ii un om politicos, nu ii un ciumi-gumi de pe strada, doar că e cam bleg. Și asa cum i-am spus la mastadont, dacă nu simte atunci ce dumnezeu o fost cu mesajele de anul asta în care imi spunea că vrea să încercăm să avem ceva serios?
Dar dacă nu e convins că te vrea, de ce insiști să i te bagi pe gât?
Bine dar totuși dacă exista șanse poate poate, tot un gram de speranță am și de aia vreau sa lupt
Tu il iubesti dar el nu simte la fel. Inimii nu ii poti poruncii. In situatia data iesi cu el la plimbare, incearca, dar schimba un pic atitudinea, trebuie sa vada in tine o persoana independenta nu una in care tot centrul universului sau este el. Trebuie sa ai si tu activitati, viata ta. El chiar daca nu te iubeste la fel, se simte bine cand stie ca este iubit. Nu este usor nici pentru el, nu este fericit iar tu nu poti sa il intelegi. Nu il presa, incearca sa comunici cu el, mai dai un timp daca vrei dar la un moment dat fa un efort sa vezi situatia obiectiv. Nu e singurul om de pe planeta pe care il poti iubi
Atunci dacă nu ar simti la fel de ce nu a tăcut din gura când mi-a spus ca vrea sa încercăm să avem ceva serios? Chiar atat de prost ii pe cât sa nu își dea seama ca pur si simplu își bate joc de sentimentele mele?! Dacă era un bețivan sau un derbedeu de'ala as înțelege, dă-l naiba ca o fi fost băut cand mi-a scris mesajele alea si nu stie ce vorbește... Dar el nu consuma asa ceva.
Tu lupți și ai mari șanse să ajungă într-un final să te urască.
Ti a zis o gramada de timp ca nu simte, probabil a scapat si el odata ca ar vrea sa incerce, asta nu inseamna ca o sa si reuseasca. Poate si sa incerce nu inseamna ca poate sa te iubeasca la comanda, fiindca dragoste cu forta nu se poate. Tu stai dupa el de doi ani, si parca abia astepti sa zica ceva ca sa ai de ce sa te legi, si daca a zis acele cuvinte le-a zis intr-un moment in care chiar se gandea sa incerce desi se minte singur dupa mine. E egoist si din partea ta sa l tii legat si din partea lui sa te tina pe tine.Dar asa e firea umana,, egoista prin natura sa. Amandoi ati merita sa fiti iubiti cu adevarat, oricun in orice cuplu unul iubeste mau mult doar ca el nu a vrut sa fiti un cuplu doar a spus ca va incerca, dar asta nu inseamna ca se va intampla
Il obosesti cu idolatria ta.Ai fi mai fericita daca nu ai mai face sex deloc cu nimeni fara casatorie.
Idolatrie? De ce, ca îl am la suflet si sunt în stare sa fac orice pentru el? Hai sa ne mai gândim! Oare dumneavoastră nu ați face asa ceva pentru persoana iubită?!
Și legat de partea cu sexul după căsătorie... pfff. asa ceva numa în anii '50 mai exista sau la pocăiți. Atât. Și eu nu sunt acel gen.
Atunci sa fi tăcut din gură și să nu îmi dea speranțe false! Voi nu va gândiți deloc ca am și eu un suflet? Eu i-am spus în trecut asta, și-a cerut iertare dar nici nu îmi pot imagina cum va fi dacă ma minte din nou
Părinții mei sj toți care știu cât fac și ce simt pentru el au aceeași părere, ca este un escroc și un nemernic dar eu iert și iar iert. Oricum la un moment dat am sa ajung la capătul răbdării
Esti atat de obsedata de el incat nu vezi ca el nu simte la fel pentru tine. Barbatii sunt in stare sa treaca mari si oceane pentru femeile pe care le iubesc. Daca isi dorea o relatie cu tine si daca te iubea cu adevarat, ai fi vazut asta acum mult timp. Probabil are o iubita si de-aia te ignora cu saptamanile. Sfatul meu e sa-ti vezi de viata ta. Omul a obtinut ce a vrut de la tine adica sex.
linarkfts întreabă: