| RedBul33 a întrebat:

Va rog frumos ajutati-ma mor, mor, mor. Problema este ca de vreo 3 zile ma termin noapte in pat, din cate am citit pe net(zice ca este normal )dar nu mai pot am mancarimi la penis si imi iasa ceva alb ca un *ser*un lichid ceva si nu stiu ce sa fac (am citit ca prin sarut se poate lua boala (numita boala sarutului) intr-adevar am stat cu o fata pe care am cunoscut-o pentru prima data in viata mea si (ca ori ce baiat am sarutato(adica ne-am sarutat) si cred ca din cauza asta am eu problemele astea? va implor lasati`mi un mesaj la ID`ul meu de mess va implor!

Răspuns Câştigător
| Sticlaru_Andra_1998 a răspuns:

Nu ai dc sa-ti faci griji! tu te maturizezi si de aceea ejaculezi (adica iti iese serul acela din penis). Dupa aceea el o sa se ridice ca sa poti avea o viata sexulala pe viitor! Pubertatea e nasoala rau!

12 răspunsuri:
| FreshFresh a răspuns:

Si tu Titus de unde crezi ca iti stim noi id ul de mess?

| Brâncuşi a răspuns:

Salut,este ceva normal, dar nu ne-ai dat nici un id unde putem lua legatura cu tine, eu spun sa te linistesti si mai ai pana cresti.

| RedBul33 explică (pentru Brâncuşi):

Catalin_robert82@yahoo.com (id`ul meu )

| RedBul33 explică (pentru FreshFresh):

Catalin_robert82@yahoo.com(id`ul meu )

| Spartanul07 a răspuns:

Nu e nici o problema... asa e corpul uman acel ceva alb e spermalaughing

| FreshFresh a răspuns (pentru RedBul33):

Nu ma intereseaza id-ul tau. Ti-e rusine sa vb aici? De parca nu e acelasi anonimat si dupa idlaughing)

| RedBul33 explică:

Ma tu crezi ca eu am chef de glume cu tine? eu mi-am postat intrebarea si sa ma ajute cine vrea, nu sa lasi tu comentarii aiurea.

| RedBul33 explică (pentru Sticlaru_Andra_1998):

Ms frumos andra, si cam cat timp dureaza?
mie pe 24 iunie mi-a inceput!

| sebysebyca a răspuns (pentru RedBul33):

Cam dureaza vreo 5 ani! da doamne si zece! mai bine te pupai cu un copac ca nu pateai asa ceva! doamneeeee, mare e gradina ta si multi prosti ii sar gardul!

| RedBul33 explică:

Am aflat 'boala' sa zic asa,,,,, este Sculament.

| Sticlaru_Andra_1998 a răspuns (pentru RedBul33):

Pai, aceasta ejaculare o s-o ai cam pana ti se ridica penisul complet, dupa aia o sa se linisteasca "apele", dar nu intotdeauna cantitatea spermei va fi aceeasi. Chestia asta o se intample in timpul actului sexual. happy

| RedBul33 explică (pentru Sticlaru_Andra_1998):

Adica"se ridica penisul complet"?!? nu inteleg ce vrei sa zici?