Este placut si tot odata sa intretii un raport sexual neprotejat, chiar cu prietenul tau. Multe fete nu stiu ca in timpul actului sexual barbatul poate sa aiba scurgeri de spermatozoizi, inaintea ejacularii finale. Ar fi bine sa te duci la un medic sau sa iti faci un test de sarcina. Sfatul meu este ca la 19 ani, nu are rost sa te gandesti la copii chiar daca acum vezi o relatie stabila cu actualul prieten. Sau poate fi o intarziere cum se mai intampla. Succes!
Sunt care rup patul si de la 10 ani...majoritatea de la 12. asa ca nu e nimic neobisnuit.
Ar suna mai bine nu a ejaculat cunosc o persoana careia 8 luni nu i-a venit menstruatia si nu era insarcinata, ceea ce tine de testul de sarcina trebuie sa faci 2 nu unul, si starea asta de rau iti poate veni numai gindindute vezi altadata fii atenta si protejeazate
Am intrat pe niste forumuri.si am ramas cam.cu gura cascata cand am vazut ce pot scrie niste pustoaice ce 12-13 ani.Probabil cand o sa am nepoti...o sa rada de aia care nu mai sunt virgini de la varsta de 18 ani
Primul test de sarcina pe care sa te bazezi il poti face la 7 zile de intarziere a menstrei. pana atunci, nu are absolut nici un rost. Nici simptome de sarcina nu poti avea atat de repede, deci au alta cauza.
Probabil ca stii deja, se zice ca un cuplu care foloseste metoda voastra de contraceptie, daca e sanatos si fertil, in doi ani va obtine macar o sarcina. Asa ac este posibil sa fii insarcinata (altfel puteti incerca sa va faceti teste de fertilitate sa vedeti de ce dupa atatea incercari nu reusesti sa obtii o sarcina)
Nu e problema noastra ca la de la 16 ani "rupe patu", da avnd in vedere ca ti-ai facut un test si a iesit negativ nu cred ca ai motive de ingrijorare, app si eu fac ca tine
Ms de raspuns...altii in loc sa raspunda la intrebarea mea deschid alte subiecte
Menstruatia ar putea sa iti intarzie pentru ca ai racit jos sau ti-a fost frig.Trebuie sa faci 2 sau 3 teste de sarcina ca sa fii sigura si nu lua unul la 5 lei. Testele de sarcina trebuie facute la 2 saptamani dupa ce a avut loc acel raport sexual.Mai ai rabdare vreo saptamana.Si mie mi-a intarziat 2 saptamani dar nu mi-am facut griji pentru ca stiam ca mi-a fost cam frig o perioada.Sa ne anunti si pe noi in caz de... ceva
Cred ca am anexita...dau din problema in problema... am majoritatea simptomelor: greata,dureri ovariene(de fapt doar doar stangul),sensibilitate la urinare, febra. si plus de asta mi au aparut cosuri si ma dor sanii ingrozior(astea sunt simptomele mele premenstruale), deci sarcina ar fi cam exclusa.multumesc
Ieri mi a venit menstruatia.din fericire am scapat de stres.va multumesc tuturor celor care mi ati dat sfaturi!:*