| thegreat a întrebat:

Va rog frumos sa imi spuneti cum as putea sa imi gasesc curajul sa vorbesc cu fata care imi place. Va rog mult!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Daca realizezi ca o fata e tot o persoana ca tine,cu aceleasi nevoi,ganduri si reactii,poate mai prinzi ceva curaj...
Si fetele plang,rad,le e foame,sete,somn,sunt nervoase,se bucura,exact ca si tine,nu sunt niste supraoameni sau niste capcauni care mananca baieti.
Vorbeste-i asa cum vorbesti unui frate mai mic,prietenului tau sau vecinului pe care-l simpatizezi.
In cuvinte mici si simple,cu un zambet si cu cuvintele tale.
Ii zambesti,o saluti si,in fiecare zi,te apropii cate putin.Ii dai atentie,o intrebi cate ceva,un amanunt,o tema,o lucrare,daca are un pix rosu,daca vrea ceva de la chiosc, si vei vedea daca fata te accepta in preajma ei sau nu.
Daca te accepta, puteti sa va cunoasteti mai bine si puteti deveni prieteni atat de apropiati, incat intr-o buna zi, privind-o zambind, ii poti spune ca o gasesti tare frumoasa...si asa incep toate!
Succes!
happy

9 răspunsuri:
| Wihox a răspuns:

Unele lucruri trebuie facute independent. Experienta asta te maturizeaza urat. Nu trebuie sa faci nimic din ce ti se scrie aici ci faci ce simti tu cand simti tu.

| ZEU93 a răspuns:

In coniac sau in whiskey il gasesti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Wihox):

Cred ca esti singura persoana cu care sunt de acord pe site-ul asta. Felicitari!hee hee

| NameHarris a răspuns:

Da groapa la cateva sute de Alexandrion, Vodka si o sa fi cel mai curajoslaughingDupa aceea nu vei mai avea problema astawinking

| ZEU93 a răspuns:

Am revenit cu inca un raspuns, era un desen animat Curaj caine fricos, uita-te la cateva episoade poate ajuta... + 50 de grame de ceva

| NameHarris a răspuns (pentru ZEU93):

laughing)

| neutrino a răspuns:

L-ai avut si l-ai pierdut, sau nu l-ai avut niciodata?

| rapp2020 a răspuns:

Te gandesti ca nu ai nimic de pierdut, daca si ea te place o sa mearga treaba... daca nu asta e.n-a fost sa fie

| GeorgyGirl a răspuns:

Spune-i direct in fata ce simti din toata inima si fii sincer!