Nu ştii nimic sigur până nu vă faceţi amândoi un control, el la urolog sa dermatolog, tu la ginecolog.
În cazul în care afli că e vorba de o B.T.S., e clar că te-a înşelat, a contactat-o şi ţi-a dat-o şi ţie!
Baftă!
Nu exista ca are secretii de la prea mult sex! Aia e boala curata, mergi si tu la ginecolog inainte sa se agraveze.
Daca e fustangiu e de rau -iar secretia aia la tine nu e semn bun. Mergi la medic...
Te minte cu secreția aia.
Depinde de debut. Poate să aibă un trecut nu tocmai sănătos.
Îți dai seama după alte feluri dacă te înșală: vezi atenția ce ți-o acordă, dacă e evaziv, dacă se presează cu prea multe detalii când vrea să povestească ceva (exagerează ca și când ar ascunde ceva).
Fuga la ginecolog dacă ai și tu problema asta.
P r e z e r v a t i v.nu e scump dar face multe mai ales daca el umbla cu ''veverita'' in alte scorburi
Cum stii dacă ai BTS?
O femeie trebuie să se adreseze medicului dacă prezintă:
o scurgere vaginală în cantitate mare, cu miros urât (modificat);
durere în timpul actului sexual;
pierderea unor cantităti mici de sânge după actul sexual;
usturimi si dureri la urinare;
mâncărimi sau dureri la nivelul vaginului;
aparitia unor ganglioni (noduli, umflături) în zona genitală.
Un bărbat trebuie să ceară sfatul medicului dacă prezintă:
o secretie albicioasă, cremoasă, urât mirositoare la nivelul penisului;
usturimi (arsuri) sau dureri la urinare;
răni sau diverse leziuni la nivelul penisului;
mâncărimi la nivelul penisului;
aparitia unor ganglioni în zona genitală.
Păi, în acest caz, ar trebui să faci o vizită la ginecolog. Iar după, îl poți întreba pe el. Eu sunt de părere că băieții care își înșală iubitele și nu sunt sinceri pot să se odihnească sub o roată de camion.
Succes.
Am uitat sa mentionez ca si eu am de azi dimineata o secretie maronie urat mirositoare insa nu sunt sigura daca este vorba de vreo boala cu transmitere sexuala pe care putea sa mi-o dea in caz ca m-a inselat sau din cauza ca urmeaza sa imi vina ciclul.