Am uitat sa mentionez ca si eu am de azi dimineata o secretie maronie urat mirositoare insa nu sunt sigura daca este vorba de vreo boala cu transmitere sexuala pe care putea sa mi-o dea in caz ca m-a inselat sau din cauza ca urmeaza sa imi vina ciclul.
Cum stii dacă ai BTS?
O femeie trebuie să se adreseze medicului dacă prezintă:
o scurgere vaginală în cantitate mare, cu miros urât (modificat);
durere în timpul actului sexual;
pierderea unor cantităti mici de sânge după actul sexual;
usturimi si dureri la urinare;
mâncărimi sau dureri la nivelul vaginului;
aparitia unor ganglioni (noduli, umflături) în zona genitală.
Un bărbat trebuie să ceară sfatul medicului dacă prezintă:
o secretie albicioasă, cremoasă, urât mirositoare la nivelul penisului;
usturimi (arsuri) sau dureri la urinare;
răni sau diverse leziuni la nivelul penisului;
mâncărimi la nivelul penisului;
aparitia unor ganglioni în zona genitală.
Păi, în acest caz, ar trebui să faci o vizită la ginecolog. Iar după, îl poți întreba pe el. Eu sunt de părere că băieții care își înșală iubitele și nu sunt sinceri pot să se odihnească sub o roată de camion.
Succes.
Daca e fustangiu e de rau -iar secretia aia la tine nu e semn bun. Mergi la medic...
Nu exista ca are secretii de la prea mult sex! Aia e boala curata, mergi si tu la ginecolog inainte sa se agraveze.
Te minte cu secreția aia.
Depinde de debut. Poate să aibă un trecut nu tocmai sănătos.
Îți dai seama după alte feluri dacă te înșală: vezi atenția ce ți-o acordă, dacă e evaziv, dacă se presează cu prea multe detalii când vrea să povestească ceva (exagerează ca și când ar ascunde ceva).
Fuga la ginecolog dacă ai și tu problema asta.
P r e z e r v a t i v.nu e scump dar face multe mai ales daca el umbla cu ''veverita'' in alte scorburi
Nu ştii nimic sigur până nu vă faceţi amândoi un control, el la urolog sa dermatolog, tu la ginecolog.
În cazul în care afli că e vorba de o B.T.S., e clar că te-a înşelat, a contactat-o şi ţi-a dat-o şi ţie!
Baftă!