Pai,fii si tu cat mai dragut cu ea, zambeste-i si tu. daca vezi ca si ea iti zambeste mai intreab-o daca vrea sa fie cu tine :d si spune-i pe bune ce simti pentru ea si ca ai vrea sa fiti impreuna, asa e cel mai corect si pentru tine si pentru ea...nu trebuie' sa iti fie rusine:d (succes!)
E posibil sa ii placa de tine dar cum a zis, sa nu vrea prieten.Eu zic sa nu mai insisti dar cand mai vorbesti cu ea invit`o in oras, la un suc sau o plimbare. Spune`i de la inceput ca vrei sa iesiti ca amici si doar atata.Vezi ce zice si tine`ma la curent.mult succes :*
Incearca sa o prinzi cand e singura si sa iti spuna sincer daca te place si daca o placi cu adevarat vei astepta pana cand va fi pregatita dar cel mai bine ar fi sa mergeti undeva doar voi si sa o saruti... sper sa te fi ajutat, mult noroc
Poate ca ea a fost intr-o relatie care a facut-o sa sufere mult si nu e inca pregatita sa fie cu cineva.eu ti-as recomanda sa mai vorbesti cu ea si poate dupa ce va cunoasteti mai bine o sa te placa, poate ca acum nu simte nimic pentru tine, incearca sa va cunoasteti mai bine. sper ca te-am ajutat BAFTA!
Pe mes stabilesti locu si ora intalnirii, restul in realitate.
Fii indiferent vorbeste cu aia mai mari cu alte fete si restul vine de la sine.
Pai daca iti zambeste ma gandesc ca e cevaeu zic sa mergi la ea, fata in fata nu pe mess sau la tel si sa vb cu ea, sa intrebi care e problema de ce nu te vrea ca iubit si cu siguranta iti va raspunde ceva...incercarea moarte n-are...stiu cum e!