Nu esti tu cam mica sa ai Facebook? In fine, nu esti a mea, nu imi pun problema asta. Daca are prietena, imi pare rau draga mea, asta este.Mai bine nu te bagi intre ei.Cam trist ca nu isi vede de relatie si isi incearca norocul cu alte fete. Daca ai fii in locul prietenei sale, nu cred ca ti-ar conveni ca altcineva sa "se dea la el", sau mai rau, ca el sa ii faca ochi dulci respectivei. Daca ati ajunge impreuna, inevitabil, intr-un moment sau altul, iti va face si tie ce ii face actualei.Esti inca prea tinerica sa ai preocupari din astea. Pune mana pe o carte de limba romana, invata sa pui un punct si o virgula si vorbim dupa aceea si despre baieti, bine?
Daca are prietena sunt slabe sansele;*. Asteapta sa se desparta de tipa. Pana atunci incearca sa te apropii de el. Vorbiti pe mess. fb. bla bla bla.
Succes!
Uite asta... esti mica pentru relatii...
Si alta``` nu ai ce face cu el... scuipa`l in fata Fundulet
Esti super imi placi! incepi de micaei bine daca te-au intrebat multi baieti depre o relatie, inseamna ca esti frumoasa.paaai in primul rand trebuie sa astepti sa se desparta de tipă si dupa aia sa-l abordezi cu curaj si fara timiditate! poti sa îi trimiti o scrisoare de dragoste(anonima(fara nume))in care poti sa-i spui ca esti atrasa de el! sigur va incerca sa caute amorezata! incearca, iti spun di propria mea experienta!
Pfff,pai daca are prietena, ce naiba vrei de la el? asteapta si tu, poate se desparte de ea
Roaga u baiat sa se prefaca ca te iubeste, apoi fa-l pe fostul tau prieten sa fie gelos. Funda?
Dany_Daniel_1998 întreabă:
Andrei5001737 întreabă: