| TheGirl333 a întrebat:

Va rog putin ajutor si >seriozitateeAm 11 ani si st in kls a 5-a multi baieti din kls mi-au spus sa ma cuplez cu ei dar nu am vrut...intr-o zi pe facebook un baiat cu un an mai mare decat mine mi-a spus daca vreau sa fiu cu el eu am acceptat eram fericita dar din cauza unei fete m-a lasat e, in alta zi la scoala un baiat dragut de a-7-a mia "iesit" in kale cand pe facebook mi-a spus ca sa-i dau o palma dar incet eu intr-o zi i-am dat apoi am fugit k ma grabeam avea obrazul fin si acum zilnik cand trec pe langa el si il salut face niste ochi dulci rau de tt l-am intrebat pe mess daca vrea sa fie kun mine dar a zish k are prietena il cheama valy se apropie valentines day si nu stiu cum sa fiu cu ell va roog sami rasp cat mai rapid

8 răspunsuri:
| EllyFMS a răspuns:

Daca are prietena sunt slabe sansele;*. Asteapta sa se desparta de tipa. Pana atunci incearca sa te apropii de el. Vorbiti pe mess. fb. bla bla blachatterbox. happy

Succes!

| xCarolina a răspuns:

Nu esti tu cam mica sa ai Facebook? In fine, nu esti a mea, nu imi pun problema asta. Daca are prietena, imi pare rau draga mea, asta este.Mai bine nu te bagi intre ei.Cam trist ca nu isi vede de relatie si isi incearca norocul cu alte fete. Daca ai fii in locul prietenei sale, nu cred ca ti-ar conveni ca altcineva sa "se dea la el", sau mai rau, ca el sa ii faca ochi dulci respectivei. Daca ati ajunge impreuna, inevitabil, intr-un moment sau altul, iti va face si tie ce ii face actualei.Esti inca prea tinerica sa ai preocupari din astea. Pune mana pe o carte de limba romana, invata sa pui un punct si o virgula si vorbim dupa aceea si despre baieti, bine?

| VADIq a răspuns:

Uite asta... esti mica pentru relatii...
Si alta``` nu ai ce face cu el... scuipa`l in fatawinking Fundulet

| smeckeru a răspuns (pentru EllyFMS):

Frate fa ce crezi

| Loveyourself a răspuns:

Esti super imi placi! incepi de micalaughingei bine daca te-au intrebat multi baieti depre o relatie, inseamna ca esti frumoasa.paaai in primul rand trebuie sa astepti sa se desparta de tipă si dupa aia sa-l abordezi cu curaj si fara timiditate! poti sa îi trimiti o scrisoare de dragoste(anonima(fara nume))in care poti sa-i spui ca esti atrasa de el! sigur va incerca sa caute amorezata! incearca, iti spun di propria mea experienta!

| SmarandaBolea a răspuns:

Roaga u baiat sa se prefaca ca te iubeste, apoi fa-l pe fostul tau prieten sa fie gelos. Funda?

| theGirls a răspuns:

Pfff,pai daca are prietena, ce naibalaughing vrei de la el? straight face asteapta si tu, poate se desparte de eawinking

| EllyFMS a răspuns (pentru smeckeru):

Cum adica frate sa faca ce crede. pnm ti se pare ok sa se bage in relatiile altora? raised eyebrows