Mai scade din pretentii ca vin pretendentii.Continua tu sa fii arici, ca nici draq nu se mai apropie de tine.
Spune-i ca dupa ce o sa va cunoasteti mai bine ti-ar face placere sa stai cu el pentru ca si tu tii mult la el, dar crezi ca cu timpul fiind doar amici relatia voastra va progresa si veti putea fi impreuna! Sper ca te-am ajutat! Bafta!
AI pierdut deja ocazia draguto, nu trebuia sa aplici asemenea "tactici". Daca iti place de un anumit baiat, atunci ce rost are sa-l refuzi de atatea ori? De ce nu puteai sa fii sincera cu el si sa-i spui ca ti-e frica sa ai o relatie cu el? Nu este prea tarziu, du-te la el si spune-i ce simti cu adevarat despre el, insa daca el te refuza, atuncea ar trebui sa-l intelegi, caci ai avut deja ocazie, care ai irosit-o.
Mult succes iti urez draguto!
Off ce complicata estispune`i ca vrei pentru ca nu ai nimic de pierdut daca te minte p`tine se minte singur incearca. poate o sa mearga si ce daca se tine fete dupa el... vo`r fi invidioase asta nu e trebuie tasperanta moare ultima incearcasi poate chiar o sa ave`ti o relatie frumoasa si nu uita ca pentru toate exista un inceput chiar si pentru o relatie:dFundaa?:d
Si ne mai intrebam de ce "ne refuza" uite de asta. . Sa treaca la castraveti si dildouri ca noi ne-am saturat.
Astea sunt tactici de fete, pe care noi baietii nu putem sa le vedem mereu si nici nu putem sa le prezicem Nu e nevoie de asemenea cuvinte vulgare, e nevoie ca fetele sa fie sincere si mai curajoase, ele aplica tactici ca sa nu devina vulnerabile, asta facem si noi baietii pana la urma, insa fetele sunt mai sensibile, asa ca de-aia ele aplica tactici. Sinceritatea si comunicarea fac ca un cuplu sa devina fericit, astea conteaza cel mai mult!
Iti place de el? Raspunde-i simplu: esti dragut mai vorbim. Da-i o speranta. Noi cand primim un raspuns "negativ" mergem la alta si cea care a zis "nu" ramane cu ochii in soare. Care e de vina?
Este logic ce spui tu, suntem tineri si nu putem sa stam pe loc dupa o fata complicata, nu suntem nici ghicitori si nici cititori de ganduri ca sa ne dam seama daca fata vrea sau nu cu noi.
Sti Incearca sa ii spui asa "Mai tii minte ca mi-ai pus multe intrebari de acelasi fel De mai multe ori?" si el cred ca zice da...Si tu ii zici
"Sti m`am gandit bine...si cred ca putem avea o relatie..."
Sper ca te-am ajutat
Deci Multa Bafta!
RRSecularHumanist întreabă: