Ohh si eu m-as indragosti de unul care cauta declaratii pe internet. Dar daca tot insiste sa devii stereotipie, eu-ti aicea:
http://shine.yahoo.com/......ar-496071/
Daca nu te duce capul sa-i faci o declaratie speciala inseamna ca nu o iubesti indeajuns de mult.
Cumpara-i o floare pe care sa i-o daruiesti, iar reactia de bucurie pe care ai s-o vezi in ochii ei iti vor descatusa limba si-ai sa poti sa-i spui tot ce simti cu o usurinta de care tu insuti ai sa te miri! Inceputul e greu...Succes!
Ain't it crazy when your love slams? YOu'll do anything for the one you love ' cause anytime that you needed me I'd be there. dar cum a spus si mefisto23 declaratiile vi din suflet si nu are rost sa le spui daca nu simti. mult noroc
Poarta-te firesc, declaratiile vin din suflet. Daca vin de la noi sub forma de sfaturi, sunt doar niste cuvinte! Succes!
O lasa acum declaratiile... spune-i ce vrea sa auda toate fetele...(k ii frumoasa draguta, iti sta gandu la ea mereu, .chestii din astea sigur merge e mai bine ca o declaratiesucces
Declaratie : :* asta tine doar pe mess
Pai eu zic sa-i spui ce crezi tu ca ar trebui si pana ajungi la o varsta mai "inaintata" o sa stii cum sa faci
Nu invatata texte pe de rost. Incearca sa fii cat mai natural, spontan si sa o surprinzi mereu cu ceva placut! Pentru inceput inainte sa te intalnesti cu ea, poti face o vizita la florarie si sa-i cumperi o floare (trandafir alb, rosu, nu stiu vezi tu ) insa totul sa fie pe neasteptate!
Succes
beausingurlamasamea întreabă: