| Dianamihai a întrebat:

Va rog sa ma ajutati cu un sfat, nu stiu ce sa fac si imi este tare frica, acum o saptamana mi-am inceput viata sexuala si inaimte de actul propriu zis iubitul meu si-a mai introdus cu o seara inainte penisul in vaginul meu, insa nu a existat sangerare, doar un mic disconfort si noi am crezut ca eu nu mai sunt virgina( ca nu sunt ca toate fetele si ca eu nu sangerez), iar el a fost putin cam agresiv in urmatorul act, am avut dureri mari de burta si el s-a oprit si a vazut ca abia atunci imi cursese sange, de atunci am ramas cu o senzatie neplacuta la nivelul ovarului drept, nu ma doare, mai degraba ma tine si in fata si in spate. Dupa o saptamana am facut din nou dragoste si eu ma simteam destul de uscata, ba chiar s-a rupt si prezervativul( el inca nu apucase sa ejaculeze) am scos prezervativul si el s-a spalat pe penis si a mai introdus de cateva ori capul in vaginul meu, spunand ca il doare foarte tare si ne-am oprit. Doar ca eu am ramas cu o senzatie de usturime inauntru. De dimineata cand m-am trezit am crezut ca mi-a venit menstruatia, insa sangele era de culoare rosu aprins( ca de la o rana proaspata) am facut un dus si am inrosit toata apa si a continuat sa curga abundent cateva minute. Oare am o rana pe peretele vaginal? Ce ar fi indicat sa fac in cazul asta? (Mentionez ca sunt majora) sa ma duc oare direct la usa ginecologului sau sa iau trimitere ceva de la medicul de familie? Va rog ajutati-ma! Dau funda

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Pe baza evenimentelor descrise si a situatiei actuale dar mai ales a starii generale a,, pasaricii'' tale, cel mai indicat sfat pe care ti-l pot oferi/transmite este cel de a te prezenta la un cabinet ginecologic pentru a fi consultata de un medic ginecolog. Multa sanatate!

7 răspunsuri:
| Ralukafay a răspuns:

Mergi la ginecolog.Ar putea fi ceva.Mai bine mergi iti faci un control si te linistesti.

| Necunoscut112 a răspuns:

Chiar este cazul să mergi la ginecolog şi nu îţi trebuie trimitere de la medicul de familie.

| Dianamihai explică (pentru Necunoscut112):

Ma duc pur si simplu in spital la ginecologie sau cum? Nu am mai fost niciodata la un consult de genul si nu stiu cum ar trebui sa procedez.

| Necunoscut112 a răspuns (pentru Dianamihai):

Da, te duci pur si simplu. Să ai bani la tine.

Se pare ca imi trebuia trimitere de la medicul de familie

| Necunoscut112 a răspuns (pentru Dianamihai):

Ca să ce? Să te consulte gratuit?

Nu, ca sa ma consulte oricum, nu m-au primit deloc.