Stefan, judecand dupa modul tau de abordare a problemei constat ca esti undeva in jurul varstei de 14 ani, maxim 16.
In primul rand trebuie sa intelegi ca fetelor si femeilor le plac barbatii curajosi, care stiu ce vor si obtin ceea ce vor. Timiditatea este un mic obstacol pe care trebuie sa-l depasesti pentru a obtine fata dorita.
Exista mai multe metode de a ajunge sa ai o relatie cu acea fata, insa pana acolo trebuie sa stim care este relatia ta cu ea acum (va cunoasteti, sunteti prieteni, sunteti foarte buni prieteni, etc). Din informatiile oferite de tine nu am putut deduce absolut nimic din ceea ce trebuie sa stiu pentru ati putea da un sfat util, deci te rugam sa postezi mai multe informatii.
Iti faci un cont fals pe o retea de socializare, ii dai cerere, si vorbesti cu ea. dupa cateva zile dupa ce ati vorbit, si ii place de tine, spune-i cine esti. la mine a mers. funda?
Vorbeste cu prietenii intreabai daca si ea te place, gaseste chestii in comun, iesi la un suc cu ea ca sa vorbiti impreuna si poate ca nu o sa-ti mai fie rusine si sa o intrebi daca te place.
Funda?
Salut.poti sa vorbesti cu ea pe facebook ..ca e mult mai usor ...si dupa cv timp o sa vezi ca ea o sa vina la tine! funda?
Buna! Daca si ea te place.Cred ca ar trebui sa ii spui... uita de rusine, cu ea nu ajungi departe!
Tu ramai cu rusinea si ea cu altul.Suntem in secolul vitezei, deci... misca-te.
Invit-o in oras la o cafea, un suc, o prajitura la cofetarie, si vorbiti acolo cat vreti, nu prea are cum sa te refuze
Pai suntem foarte buni prieteneni si vrea sa mearga cu mine oriiunde
Ok. Se uita des la tine? Iti zambeste? Rade la glumele tale? Daca da, atunci inseamna ca si ea te place, ceea ce inseamna ca poti trece mai departe la abordare. O poti invita in oras sa beti ceva. Acum, nu stiu cata experienta ai tu cu fetele, insa eu as invita-o in oras la un suc sau eventual la un concert sau un eveniment care sa ii placa si ei si de acolo as vedea mai exact cum stau lucrurile. Daca inca primesc acele "semnale" ca este atrasa de mine atunci pot merge mai departe, pana la sarut. Eu prefer metoda sarutului pentru a initia o relatie intre mine si fata respectiva, insa daca nu ai mai sarutat niciodata o fata si nu vrei sa fii chiar atat de direct, la sfarsitul intalnirii o poti lua in brate, vezi daca si ea vrea sa fie luata in brate, o privesti si atunci poti sa o intrebi daca vrea sa fiti impreuna.
Totusi daca pentru tine si metoda asta este prea directa, poti sa bati un "apropo" si vezi ce raspuns iti da. La ce ma refer? Evident, cel mai bine ar fi sa fiti undeva in oras, sa intalnirea voastra sa nu aiba nici o legatura cu scoala. Apoi, undeva... sa zic, pe la jumatatea intalnirii (daca va plimbati sau daca sunteti undeva la un pub si beti ceva) poti sa ii spui "Ma intreb... cum ar fi ca noi doi sa fim impreuna, sa avem o relatie?", iar in functie de raspunsul pe care ti-l da ea puteti sa incepeti o relatie chiar din seara aceea.
Sfatul meu este sa incerci orice varianta doresti tu. Iti recomand una din ultimele doua variante, deoarece fiind timid banuiesc ca nu ai prea multa experienta cu fetele. No offense.
Cat despre timiditate... Sa fim seriosi, nu te musca, nu te mananca si nici nu te omoara daca incerci. Nu se va intampla nimic, ba chiar mai mult, e mai bine ca mai tarziu sa zici "Nu pot sa cred ca am facut asta" decat sa traiesti cu intrebarea "Oare cum ar fi fost daca as fi facut asta.".
Fa-o, nu ai nimic de pierdut, ci doar de castigat. Be smart and have fun.
anonim_4396 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: