| blackberrygirl a întrebat:

Va rog sa ma ajutati in aceasta problema delicata! Ma doare cand am contact sexual pentru ca eu am vaginul prea stramt, iar el are penisul mare. Stiu ca multe femei isi doresc sa aiba vaginul mai stramt, dar in cazul meu chiar e un dezavantaj. Sunt dispusa chiar sa renunt sa mai fac sex atat timp cat ma doare pentru ca si-asa o fac doar de dragul lui, iar el e singurul care iese in castig din asta. V-as ruga sa imi spuneti in ce pozitii eu si prietenul meu ar trebui sa facem dragoste, tinand cont de aceasta "nepotrivire" ca sa nu ajungem sa ne despartim. Orice sfat e binevenit.

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

INSIST pe partea cu PRELUDIUL ( ar fi fost importantă şi o vârstă, ca să-mi dau seama de cunoştinţele tale în domeniu, dar o spun acum la cazul general ) :

TREBUIE să aveţi la dispoziţie MULT timp ( 3-6 ore, deci să NU o faceţi pe "fugă" ) - pentru o reuşită de peste 80 % trebuie multă RĂBDARE!

De asemenea, este foarte important PRELUDIUL - adică perioada "dinaintea" actului sexual ( în sine ) - care TREBUIE să fie cât mai ÎNDELUNGAT, în care vă "pregătiţi" ( unul pe celălalt ) pentru actul sexual propriu-zis.

Acest PRELUDIU constă în mângâieri îndelungate în zonele erogene ( acolo unde vă excitaţi/vă place ), săruturi pasionale ( eventual sărut "francez" ), treptat vă dezbrăcaţi ( până rămâneţi goi ); după care treceţi la un alt stadiu şi vă "ocupaţi" fiecare de organul sexual al partenerului, puteţi încerca o combinaţie de sex oral + cunilingulus ( se linge cu limba organul sexual ) + anilingulus ( se linge cu limba zona anală ), se ling uşor ( sau se pot suge uşor ) sânii/svârcurile/gâtul partenerului ( partenerei ), EL poate suge uşor clitorisul partenerei, etc.

TOATE acestea trebuie făcute în SPECIAL de către el, pentru plăcerea şi excitaţia TA - deoarece dacă nu eşti destul de excitată, atunci vaginul tău nu va fi suficient de lubrefiat ( deci nu vei fi destul de "udă" la "piersicuţă" ) şi atunci penetrarea va fi MULT mai grea!

Apoi, EL trebuie să fie cât mai delicat cu tine şi să continue preludiul până când VEDE efectiv că te-ai "udat" foarte tare şi ABIA după aceea să te pătrundă cu "fineţe" ( şi NU prea adânc, acum la început, ca să nu lovească "fundul" vaginului )!

De asemenea, dacă observă că nu te "uzi" suficient de mult pentru a te penetra cu uşurinţă ( după URMAREA paşilor enumeraţi mai sus ), se poate folosi o cremă/ulei lubrifiant/ă!

Mai mult, după penetrare, la primele 10-15 mişcări TREBUIE să fie foarte delicat şi să NU te pătrundă adânc ( deoarece mai durează "puţin" până cănd vaginul se lubrefiază COMPLET )!

De asemenea, RECOMAND o igienă IMPECABILĂ ( atât înainte, cât şi după actul sexual ) - şi, NEAPĂRAT folosirea PREZERVATIVULUI ( alunecarea va fi mai uşoară, eviţi riscul de sarcină şi diverse boli cu transmitere sexuală ) – mai ales în cazul unei noi relaţii, sau o relaţie „pasageră" ( ori una sub semnul întrebării )!

Dar e foarte important să fiţi ATENŢI la modul de "manevrare" a prezervativului ( deschiderea lui şi "montarea", apoi e importantă mărimea, şi nu în ultimul rând "demontarea" acestuia ) - de asemenea, recomand VERIFICAREA prezervativului după FIECARE "partidă" ( să nu se fi rupt/tăiat ) - pentru mai multă siguranţă!

Dacă folosiţi prezervativ de fiecare dată şi la fiecare "număr/partidă" ( ATENŢIE la modul de manevrare/desfacere şi "montare/demontare" ) NU există risc de sarcină ( siguranţă de 99 % ), DAR ( repet ) preferabil să-l verifici după partidă!

Şi chiar dacă se rupe, NU trebuie să disperi, deoarece este lubrefiat/tratat cu o substanţă spermicidă ( cu rol de distrugere a spermatozoizilor )!

În cazul în care nu folosiţi prezervativul, CHIAR dacă nu a ejaculat în tine, EXISTĂ un "risc" ( de sarcină ) mai MIC - datorat lichidului preseminal, care POATE conţine spermatozoizi!

Lichidul preseminal este un lichid care iese cu "ceva" timp înainte de ejaculare şi POATE conţine spermatozoizi - numărul lor DIFERĂ în funcţie de mai mulţi factori : nivelul de excitaţie ( înainte de a ejacula ), un eventual sex oral practicat înainte de penetrarea vaginală, etc. - şi POATE produce sarcină ( mai ales dacă te afli în perioada fertilă )!
Acum depinde şi de partener, de motilitatea spermatozoizilor, etc!

În privinţa "poziţiilor" recomandate - aici e mai COMPLICAT...

Ar trebui să găsiţi o poziţie în care să nu te POATĂ pătrunde adânc în vagin - şi, oricum, nu prea există poziţie în care să ţi se "lărgească" vaginul!

Lărgirea se produce în timp, iar acest "dezavantaj" ar trebui COMPENSAT printr-o lubrefiere acccentuată ( eventual folosind creme/ulei )!

Cam asta ar fi...

Şi cred că ar fi bine să DISCUŢI aceste aspecte şi cu el, şi să-i spui să INSISTE la preludiu!

9 răspunsuri:
| Dianaㄨ a răspuns:

Cu timpul, vaginul se va obisnui cu marimea penisului partenerului tau.
Totusi, incercati sa folositi lubrifiante pentru ca e pacat daca va intelegeti bine sa va despartiti din atat.
http://erotic.rol.ro/......30633.html

O zi buna!

| andrei8807 a răspuns:

Trebuie sa folositi lubrifiante pentru situatia de fata. Si incearca sa mergi la un ginecolog. De obicei vaginul in timpul actului sexual se umezeste si se dilata. De aici trag concluzia ca ai o mica problema... you should check it out.( fosta mea prietena era la fel si dupa ce se umeaza totul era bine)

| blackberrygirl explică:

Am fost la ginecolog si mi-a spus ca nu am nicio alta problema, ca e doar din cauza marimii si sa am rabdare ca in timp se largeste. Evident, nu puteam sa il intreb de pozitii sexuale.

| Zenithf a răspuns:

Nu stiu, mi se pare egoist din partea lui, si mi se pare ca ignora nevoile si dorintele tale.
Voi aveti preludiu, sa sariti direct la 'meniul principal'?
Daca ai fi bine incalzita atunci nu ar trebui sa mai simti durere.
Ai mai avut alte experiente cu altcineva inainte? Presupun ca nu. Daca vei continua asa iti va fi tot si tot mai rau, si nu stiu daca nu se va schimba si el si va fi si mai brutal si mai nerabdator cu tine. Ai grija.

| blackberrygirl explică (pentru Zenithf):

Ma durea si cu fostul meu prieten, doar ca el o avea mai mica si aveam preludiu si o tona de lubrifiant. dar a trecut un an de atunci si poate si asta a contribuit. stii, cand nu folosesti ceva mai mult timp, se uzeaza. eu acum nu vreau decat solutii, niste mici trucuri care sa ma ajute sa ma doara mai putin.

Răspuns utilizator avertizat
| mihay88 a răspuns:

E posibil ca el sa fie pur si simplu prea dotat pentru dimensiunile tale.De curiozitate doar ce dimensiuni are prietenul tau? sper sa gasiti totusi o metoda de mijloc pentru ca e pacat sa fie asta o cauza a unei despartiri :*

| Zenithf a răspuns (pentru blackberrygirl):

Cel mai bine ar fi sa faci un consult ginecologic. Se poate sa fie o problema fizica, care odata remediata sa nu mai cauzeze discomfortul pe care il simti.

| 123456789011 a răspuns:

Asta am pățit și eu