Bună dimineața.
@Amyamy, dacă înainte de contactul respectiv în care ți s-a întâmplat acest mic „incident" nu ai (mai) făcut sex neprotejat, nu ai de ce să îngrijorezi în privința sarcinii!
Ea se instalează în urma unui contact neprotejat, iar simptomele apar după 2-3 săptămâni, fiind diferite de la persoană la persoană.
În mod sigur este vorba de o răceală, chiar dacă simptomele semănau cu cele premenstruale.
Nu mai amâna vizita la medicul ginecolog, căci vor apărea complicații (menstruație întârziată, dureri inexplicabile, etc).
Sănătate!
In primul rand ar trebui sa te asculte si pe tine si sa nu o mai bage atat de adanc posibil ca sa o aiba"mare" din aceasta cauza iti atinge ovarele chestiile astea trebuie sa le vorbiti voi in 2 si sa cautati o rezolvare
Se poate sa fie de la frig ca nu ai purtat sosete sau ar trebui sa faci un consult si mie mi s-a intamplat la fel, am stat in pat linistita am baut un ceai si am luat o pastila speciala stiu ca se gaseste dar nu mai stiu cum se numea. Ar trebui sa te duci la un consult.
Nu cred ca imi atinge ovarele nu cred ca se poate sa-mi le atinga sex neprotejat... nu am facut doar ca noi nu folosim prezervative,pastile etc,ci metoda traditionala cand ii "vine" "o scoate" nu mi s-a intmaplat niciodata asa ceva si ma culc cu el de un an,de aceea imi fac mari griji :-s mari griji,si dupa contact la o zi doua, parca ma jeneaza acolo, nu ma mai doare insa parca ma deranjeaza acolo nu stiu cum sa explic nu stiu ce ar putea fi
Pana la urma poti consulta un medic bun nu orice macelar si vezi ce zice