| Andreeagafa1 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati,sunt disperata,azi am folosit jetul de la dus pentru placere(presiunea era cam tare),la un moment dat,mi-am atins organul intim,mentionez ca nu am folosit nici un deget si nici nu mi-a curs sange! Cand am iesit, organul meu intim arata diferit, e posibil sa mi se fi rupt himenul sau sa nu mai fiu virgina? Va rog, am nevoie de raspunsuri serioase

11 răspunsuri:
| MademoiselleCosmina a răspuns:

Erai doar excitata.

| Alisirbu a răspuns:

Buna.diferit in ce sens mai exact?

| Justme1997 a răspuns:

Daca nu a curs sange nu ți-ai rupt himenul, si chiar de il rupi tu ramai virgină. Virginitatea o pierzi doar cand faci sex.

| corbulalbrosu a răspuns:

Este posibil ca apa sub presiune mare sa fi exercitat o actiune de apasare exagerata asupra zonei vulvare, ceea ce a provocat starea de tumefiere care se manifesta prin marirea volumului si schimbarea pe moment atat al aspectului cat si a formei labiilor si clitorisului. Fiindca NU au existat urme de sangerare, se poate aprecia ca starea himenului a ramas nemodificata, astfel ca ''pasarica'' iti este in continuare intacta, adica nedeflorata. Starea de virginitate va dispare numai in momentul in care vei intretine primul act sexual real, adica in momentul in care va fi introdus in vagin penisul unui barbat. Multa sanatate!

| Andreeagafa1 explică (pentru corbulalbrosu):

Multumesc multt!

| Andreeagafa1 explică (pentru Justme1997):

Multumesc!

| Username272 a răspuns:

Poate și din cauză că a fost fierbinte apa nu îți face griji O să își revină totul la normal dacă nu ai simțit nicio durere sau usturime multă sănătate draga mea

| RAY a răspuns:

Apa nu distruge un himen, sa stii

| Andreeagafa1 explică (pentru Username272):

Multumesc mult!

| Andreeagafa1 explică (pentru RAY):

Mersi frumos!

| darrio2007 a răspuns:

Cum adica arăta diferit? Era pe orizontală?