anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog sa raspundeti serios... daca am vrut sa I.o bag prietenei mele in fund si nu puteam si aluneca spre "pasarica" ei si I.am atins.o avand sperma pe penis ar putea sa ramana insarcinata?

Răspuns Câştigător
| Satango a răspuns:

Bună!
Odată ce nu a avut loc penetrarea încât spermatozoitul să se întâlnească cu ovulul, e imposibil. Sperma care a atins-o extern nu o poate afecta cu o sarcină!

| Anonim52842 a răspuns (pentru Satango):

Altii de ce spun ca se poate?

| AndreiWeisz a răspuns (pentru Satango):

"afecta cu o sarcina"? Imi dai evaluari negative pe la comentariile mele cu gay, dar consideri ca sarcina e o afectiune, interesanta gandire.

Prea putin probabil, stai linistit.

| Satango a răspuns (pentru AndreiWeisz):

Dacă nu ai vedea lucrurile doar în sensul propriu, ai înțelege. Legat de evaluări, ți-am dat negative atunci când n-am fost de acord, la fel cum ți le-am dat pe cele pozitive când am apreciat modul tău de a aborda lucrurile. Îmi pare rău că te-au afectat în această măsură încât în următoarele 2 minute de la evaluarea negativă ai căutat acul în carul cu fân cu care să-mi scoți ochii, oricum zadarnic. Eu nu elimin dozele de subiectivism.

Nu caut acul in carul cu fan, am dat de intrebarea asta si ti-am vazut raspunsul, mi s-a parut ciudat, asta a fost tot.

Am înțeles. Majoritatea lucrurilor au diferite interpretări. Poți să-mi evaluezi răspunsul ca fiind eronat pentru a îți pansa orgoliul rănit. În cele din urmă, sper ca al meu comentariu să fie folositor pentru cel căruia i-am răspuns happy

Nu am de ce sa fac asta, nu imi "ranesti orgoliul" cu o evaluare.

Mă bucur, dragul meu.

13 răspunsuri:
| maradi3 a răspuns:

Data viitoare(dac-o mai exista), pune-ti niste smirghel pe cap ca sa nu mai alunece!

| 0pufarinA a răspuns:

Sansele nu sunt foarte mari dar este posibil

| mihai69 a răspuns:

Dacă e în perioada fertilă, cu siguranță!

| Emilian65 a răspuns:

Daca era in perioada fertila este posibil sa ramana gravida.

| JustStitch a răspuns:

Orice e posibil