Bună!
Odată ce nu a avut loc penetrarea încât spermatozoitul să se întâlnească cu ovulul, e imposibil. Sperma care a atins-o extern nu o poate afecta cu o sarcină!
"afecta cu o sarcina"? Imi dai evaluari negative pe la comentariile mele cu gay, dar consideri ca sarcina e o afectiune, interesanta gandire.
Dacă nu ai vedea lucrurile doar în sensul propriu, ai înțelege. Legat de evaluări, ți-am dat negative atunci când n-am fost de acord, la fel cum ți le-am dat pe cele pozitive când am apreciat modul tău de a aborda lucrurile. Îmi pare rău că te-au afectat în această măsură încât în următoarele 2 minute de la evaluarea negativă ai căutat acul în carul cu fân cu care să-mi scoți ochii, oricum zadarnic. Eu nu elimin dozele de subiectivism.
Nu caut acul in carul cu fan, am dat de intrebarea asta si ti-am vazut raspunsul, mi s-a parut ciudat, asta a fost tot.
Am înțeles. Majoritatea lucrurilor au diferite interpretări. Poți să-mi evaluezi răspunsul ca fiind eronat pentru a îți pansa orgoliul rănit. În cele din urmă, sper ca al meu comentariu să fie folositor pentru cel căruia i-am răspuns
Nu am de ce sa fac asta, nu imi "ranesti orgoliul" cu o evaluare.
Data viitoare(dac-o mai exista), pune-ti niste smirghel pe cap ca sa nu mai alunece!
Mutubal întreabă: