Și la mine se dau bărbați în vârstă, dar nu arăt deloc a băbăciune, din contra arăt prea inocentă, nu-mi dă nimeni 20+.
Nu e nimic nou...
Cam asta se intampla in zilele noastre.
Cam toate fetele cu care am vorbit mi-au spus ca la un moment dat ca s-au dat tipi de genu la ele
Deci... Cam asta e, nu ii asculti si iti vezi de treaba.
Poate te ai concentrat prea mult pe aspectul fizic si ai uitat ca ala conteaza doar pentru superficiali.
Fac parte din cei 40+. Problema nu este că cei 40+ "se dau la mine", problema este la cei 20+, care, în majoritatea cazurilor, caută aventuri de o noapte, sunt absorbiți de noua tehnologie, nu mai au timp de romantism, taclale.
Iar, la generația 20+ mai este o problemă. Majoritatea, cu mici excepții, sunt analfabeți funcționali în curtarea unei fete, femei. Ei cred că orice relație se rezumă la sex, trup și bani.
Iar, fetele 20+, sunt pe altă lungime de undă. Ele mai vor, puțin romantism, să fie cucerite, să fie apreciate ca om, nu doar considerate simple păpuși de făcut sex.
Aici s-a ajuns datorită tehnologiei informației și lipsa citirii unor cărți reale.
Indiferent cât vă place sau nu, până când noua generație nu se trezește la realitate, băieții mai ales, mereu veți păți așa!
Nu pentru că sunteți o "băbăciune", ci pentru că cei 20+ nu au timp de romantism, nu au timp de voi, vor doar o cucerire rapidă, terminată la pat și gata. Iar, după oar 20:00, 20+ devin păsări de noapte, cei 40+ au timp de vorbit!
Apropo, acest conflict, e vechi de când lumea, doar că nu era tehnologia informației de acum!
Asa fac majoritatea handicapaților bătrâni, nu cred ca e o problemă la tine, poate ar trebui sa îți schimbi cercul de cunoștințe, caut sa cunoști persoane de vârstă ta sau aproximativ
O privire cu scârbă și ura către un boșorog ar trebui sa îl pună la punct
Nu cred că arăți precum o băbăciune. Și asta pentru că ei nu caută babe, ci fete tinere și atractive.
Pur și simplu ignoră-i.
Poate sunt mai rușinos cei de 20. sau cam schimbat vremurile acum și fata mai da un semn cum ca iar plăcea de un băiat, eu asa am pățit.
Poate esti asa mai stilata, fitoasa, pretentioasa iar baietilor tineri le e frica de tine, considera ca nu sunt destui de buni si mai bine te ignora decat sa se faca de ras.
Un matur te "citeste" mai bine, in special daca stie ca esti singura Are mai mult tupeu ca unu de 20 ani.
Iar barbatii indiferent de varsta daca ar avea de ales tot timpul ar alege una tinerica decat una matura.
Vor sa traiasca tineretea din trecut, te cauta pe tine. Ce e rau in asta si jalnic e ca nu se descurca, fara o masina care face pe toti sa intoarca capul dupa ea sau un fizic format (care se obtine la tras din utilaje in gym) poate sa atraga de 20 in numar ilimitat gratuit, dar nu au mintea clara nu le merge contributia in cap si incearca prin metode inutile sa va abordeze, aia vor neserioase nu au sperante la ceva de durata
Păi s-ar putea să arăți ca o "băbăciune", mă amuză cum încearcă fiecare sa te consoleze și cum s-au simțit multe, te îndrepți spre a-ți scădea atractivitatea și tineretea când observi că băieții mai tineri(nu de vârsta ta) nu se dau la tine și nu te găsesc atractiva, băieți în sens de 14-15 ani.
Chiar daca tu ai 20 de ani.
In general zâmbetul și fundul mare. Fizic.
Apropo, daca nu gresesc, fenomenul asta la barbati are si un nume, criza varstei mijlocii, in care incearca sa-si demonstreze loc ca inca pot avea succes la pustoaice, si incearca sa-si condimenteze viata cum pot si ei )
Ia'ti unul care sa sa se uite SI LA CARACTER nu numa la fizic! Daa si la mine se dadeau tot soiul de personaje fie femei sau barbati. Eu zic ca dragostea nu are varsta, deci nu conteaza cat de mare este diferenta! Dar nici mosi care azi maine nu mai is. Se dau la noi pentru ca suntem tinere si frumoase deci be happy! In rest pe aia dai dracu, lasa'i sa se dea la tine pana mor, mai importanta esti tu!
Si de imbracat imbraca'te cum te simti tu mai bine nu cum vor ei ca tu esti stapana peste tine, nimeni alt cineva. Cine te iubeste cu adevarat te iubeste indiferent de cum esti. Cheers
Mie personal îmi place carisma, felul lor de a fi ele însuți.
Nu prea contează cum te îmbraci, îți spun din propria mea experiență ca baiat, chiar dacă ești fată asta este valabilă și pentru voi, eu sincer m-am îmbrăcat mereu cum îmi place mie, cum stau comod, cum stau lejer, îmi plac rău de tot culorile: galben, portocaliu, alb, albastru, roșu, negru și grii, le consider cele mai frumoase, carismatice și atragatoare culori.
Mai ales că a venit căldura!
Ideea este să te îmbraci cum îți place ție și cum stai tu mai comodă, mai lejeră, odată ce îți place stiluk tău și altora o să le placă.
Cât despre caracter fii prietenoasă, educată și gentilă, și cel mai bine ar fi să fii unică, diferită față de ceilalti, sau cealalte fete.
Trebuie să îți creezi personalitatea ta, ceea ce o are fiecare dintre noi, ceea pe care unii încă trebuie să o descopere.
Apropo mulți spun că carisma este ceva cu care te naști, nu e adevărat, poți să o și îmbunătățești, cu timpul toți putem deveni carismatici, să fim în centrul atenții, să fim amuzanți. trebuie numai să scoatem ceea ce este înautru afară, să fim spontani și totul o să vină de la șine!
Fizic poți face exerciții pentru fund, cum vouă fetelor vă place fundul băiețiilor și nouă ne place fundul fetelor, deci antrenează-l!
aurelian14 întreabă:
LenaleMinato întreabă: