Au fost luate în aceeași zi. Iar la final m-am uitat și sperma era in el. Dar mă întreb de ce are simptomele menstruatiei și de ce nu și sângele?
Nu... alea sunt simptome menstruale
Sex protejat, lipsit de accidente= 0 sanse
Deci o dată ce apar simptomele vine și sângerarea? ideea e ca sunt doar simptome dar sângerare nu.
Nu. Dacă ați folosit prezervativ și i-a venit si menstruația, totul e ok
De exemplu eu am simptome premenstruale cu o săptămână înainte de menstruatie. In cazul ei nici nu vine vorba de sarcină. Stați liniștiți
Daca dezvirginarea a fost in cursul acestui ciclu menstrual este posibil sa sara peste o menstruatie ( sa aiba simptome premenstruale cateva zile apoi sa nu mai simta nimic dar fara menstruatie)
Nu trebuie sa va ingrijorati insa, este totul in regula
Du o la ginecolog, de ce are nervi? Pentru nervi psihiatria are ceva la cap.
Nu ai inteles. Daca a fost in cadrul acestui ciclu menstrual. Adica a avut menstruatie dupa dezvirginare?
Ciclu menstrual = faza foliculara + ovulatie+ faza luteala.
Dacă era să nu se fi întâmplat nimic, astăzi era prima zi de menstruatie. Din spusele ei spune ca are doar simptomele dar nu și sângerări.
Daca ai făcut mereu cu prezervativ, nu ai de ce sa-ti faci griji.
Felicitari ca ai folosit protectia!
Simptomele vin inainte, dar nu au nici o legatura cu pofta de dulce
Nu.
Ciclu menstrual = perioada dintre doua menstruatii
Menstruatie = perioada aia de cateva zile cu sangerare
Ultima menstruatie a fost inainte de dezvirginare? Dupa dezvirginare, este foarte posibil sa intarzie sau sa sara peste o menstruatie din cauza stresului fizic din momentul dezvirginarii care influenteaza nivelul de estrogeni.
Da, ultima menstruatie a fost înainte de dezvirginare. Acum vreo două săptămâni. Iar ieri ar fi trebuit să vină prima zi. Dar au venit doar simptomele, nu și sângerările Z
Să te fac să înțelegi. Actele sexuale au început în urmă cu două săptămâni. Ultimul a fost înaintea începerii ciclului menstrual. Ce normal acesta trebuia să vină ieri, dar au venit doar simptomele, nu și sângerările.