anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va salut!
am facut sex neprotejat cu iubita mea, dar foarte putin, doar am penetrat 3-4 ori si nu de tot, nu era la ovulatie(in 6 zile îi vine menstuatia), si nu mi-am dat in ea, nici nu eram pe aproape, si am o teamă, ajutati-ma dau fundă❤️

Răspuns Câştigător
| Emilian65 a răspuns:

Dacă nu era la ovulație și nu ai ejaculat în ea, nu este posibil sa fi ramas gravida. Alta data folosește prezervativul ca să nu mai ai emoții ca ți-ai lăsat iubita gravida.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Si crezi ca a meritat atat risca pentru o partida jalnica de sex?
Si va mai mirati de ce nu se uita fetele la voi si se duc dupa altii, cand nu sunteti capabili nici sa le protejati dar nici sa le satisfaceti sexual.

| andrei5192 a răspuns (pentru Violleta2022):

D aia nu se uita, într-adevăr, dar eu am întrebat ceva, cine răspunde bine, cine nu, chiar n am nevoie, bine ca le stiti voi pe toate, nu mai fiți răi.

| andrei5192 a răspuns (pentru Violleta2022):

A, și încă ceva doamna sau domnișoara Violleta2022, sunt copii de 16-17 ani care fac sex neprotejat/protejat, si au și ei nevoie de anumite răspunsuri, și nu cred ca au nevoie neapărat de răspunsurile dumitale din moment ce vorbești de parcă ești mai presus, din punctul meu de vedere chiar nu era nevoie sa va pierdeți din timpul dumneavoastră prețios pentru a mi scrie mie mesaj. Nu le știm pe toate niciunu, dar așa e, cum spuneți dumneavoastră, chiar sunteți foarte pricepută pe domeniul ăsta, nu a zis nimeni ca asta a fost toată "partida", în cazul ăsta vă sfătuiesc să rămâneți la Facebook ca e mai frumos acolo

| Violleta2022 a răspuns (pentru andrei5192):

Ti se raspunsese deja la intrebare si tu ai si premiat acel raspuns, asa ca eu am venit doar cu o compeltare, neavand nici un sens sa repet raspunsul persoanei de mai sus.

Nu stiu cati anisori ai, dar sa nu stii de exsietnta protectiei cu prezervativ, este deja dureros si inacceptabil, fiindca supui la risc de sarcina fata si nu cred ca va perimiteti sa faceti copilasi la anisorii astia.
De ce nu puneti mana sa invatati intai, sa cititi ce inseamna sexul, cum se face, cum va protejati, inainte sa va jucati cu organele sexuale?
Aveti acces la toata informatia pe internet si voi riscati totul, in special pentru o partida patetica de sex.
Pacat, ca nu vreti sa invatati nimic, pe deasupra te mai si simti frustrat ca ne luam de tine.