| Rainner a întrebat:

Va salut!
Ce părere aveti de relațiile de tip swing?
Mai exact, acele relații în care ambii parteneri au amanți, strict pentru distractii sexuale...
Dar acest tip de relație să fie transparentă si de comun acord pentru ambii parteneri.
Sunt convins că o să-mi sară foarte multe persoane în cap, cu următoarele afirmatii:
-"Dacă două persoane se iubesc cu adevărat, nu fac așa ceva"
-"Este dezgustător si inatmisibil să se practice asemenea tipuri de relații"
-" Sigur nu este o relație adevărată, totul este un interes"
- " Persoanele de genul ăsta au probleme psihice"
- " Nu aș mai putea să-l văd la fel după"
Si etc...
Acum trecând peste aceste aspecte pe care majoritatea oamenilor le-ar susține...
Nu crede-ți că noi oamenii, suntem puțin ipocriți vizavii de acest aspect?
Noi ca bărbații, după o anumită perioadă de timp, vrem să schimbăm "ciorba" cum s-ar spune...
La modul că dacă am avea ocazia am face-o cu o colegă de muncă/cunosțină etc...
Sau dacă nu, direct la dame de companie...
Bineînteles, fără să lăsăm ceva de suspectat, ne întoarcem linistiti acasă de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic.
Si nu, n-am recunoaște treaba asta niciodată pentru că vrem să evităm anumite discutii si certuri.
Aceeasi situație există și în cazul femeilor, și ele ar fi dornice de o aventură sexuală, dar fără să existe repercursiuni...
Însă femeile nu or să recunoască deoarece stiu că vor fii judecate si considerate femeii usoare...
De aceea in general o femeie ajunge să facă treaba asta doar dacă are garantia că va fi 100% discret si nu se va afla...
La fel si in cazul barbatilor, sunt multi bărbati care ar fi de acord cu treaba asta, din potrivă pe mulți îi și excită treaba asta.
Doar ca in exterior nu arată asta, deoarece vor fii catalogati ca fiind "fraieri" dacă își lasă nevasta să aibă o aventură.
În concluzie, la un moment dat, după o anumită perioadă de timp, toti oamenii simt să incerce senzatii noi...
Doar că preferăm să negăm si să ne ferim de aceste aspecte, deoarece nu vrem să fim judecați...
Voi ce părere aveti?

18 răspunsuri:
| sweetys a răspuns:

Pai ți-ai răspuns singuri. Ce mai cauți într-o relație daca tie iti place sa sari din floare in floare? Care mai e rostul relatiei, ca e clar ca acolo nu exista pic de iubire si respect fata de partener daca te gandesti la "inselat"

| pufulescu0o a răspuns:

Eu nu iti inteleg intrebarea!?
ce parere am despre relatiile deschise? pai, ele exista si sunt problema cui le are, de ce trebuie sa am eu o parere despe ele? lasa-i in pace sa faca ce vor, fiecare are dreptul la viata privata.

| Yurisa a răspuns:

"Not my circus, not my monkeys"

| Robert2526 a răspuns:

Sunt multi oameni care au genul acesta de relatie. Pentru cine e de acord, e foarte bine. E mai fair sa spui si sa accepti de comun acord decat sa inseli...

| Madaxo97 a răspuns:

Atât timp cât există transparență și e totul de comun acord, nu văd problema.

| seth26 a răspuns:

Salut! Si eu sunt cam in aceeasi situatie. Am fantezii cu sotia de mult timp si as vrea sa o vd cu lt brbt, m excita enorm. Cred ca inteleg ce simti si cred ca daca ea e de acord, va iubiti, relatia nu o sa aiba de suferit, din contra. Bine aunt si exceptii dar daca si ea si te putin ca si tine sigur va fi frumos. Eu inca incerc sa o conving pe a mea si crede-ma ca e al naibi de excitant sa stiu ca vorbeste cu mine pe tema asta.

| RAY a răspuns:

Natiunea romaneasca este foarte visatoare, idealista, asa zis morala, crestina cu numele, tot ei vb de mulsulmani ca au 4 dar ei au amanta si sotie si copii acasa, ce ai scris acolo sunt basme,iubirea de la inceput trece -cine nu recunoaste se minte, sunt multi care stau din cauza religiei, societati, familiei, am cunoscut femei care stau din scarba, reveniti la realitate

| ania a răspuns:

Cea mai mare placere pe care o ooate experimenta o fiinta umana e prietenia apeopiata, intimitatea personala cu Creatorul nostru prin rugaciune. Cine experumenteaza această placere nu are nevoie de surogate ieftine si care maltratateaza constiinta cum e adulterul.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

De ce te-ai insurat?
Daca tu vrei liber ca pasarea cerului, de ce te-ai insurat?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru seth26):

Dupa ce o convingi si ajunge sa-i placa mai mult cu ala, ce faci?
O numesti c... si in tot felul.
Cine are orizonturi inguste: societatea sau astia ca tine, care nu gandesc decat cu scula?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Problema nu sunt relatiile deschise. Cine le practica si functioneaza, sa-i fie de bine.
Problema e minciuna. Cand unul din cei 2 soti crede ca se afla intr-o relatie monogama, iar celalalt schimba ciorba, dupa cum te-ai exprimat, fix acolo e problema.
Te-ai insurat si dupa o perioada vrei sa schimbi ciorba? Divortezi. Asa mi se pare cel mai onest. Nu minti, nu inseli.
Daca tu stii ca nu poti fi fidel, atunci spune asa de la bun inceput si nu te insura.

| Rainner explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Aici nu-i vorba de divorț și de alte nebunii...
Noi că bărbați avem în instinct treaba asta, nu ne-o impunem noi...
După o anumită perioadă, mai lungă sau mai scurtă, ține de fiecare, un bărbat simte nevoia să experimenteze ceva nou...
Atentie e strict sexual, fără implicări emoționale sau tot felul de obligații...
De aceea mulți bărbati preferă să o facă pe ascuns, pentru că nu vor fii înțeleși...
Și ca să evite o ceartă sau o despărțire, preferă să o facă pe ascuns...
Pentru că noi bărbații nu vrem să ne despărțim sau alte cct-uri...
Iubirea există, doar că suntem dornici de senzații noi...
Mă repet, nu vrem să fim așa, stă în natura și gena noastră...
Puțin vor recunoaște pentru că nu vor să se complice în discuții si cam asta e...
Cine are cap să înteleagă bine, cine nu, asta este...

Înseamnă că relația respectivă este bazată doar pe sex sau cum?
Swing-ul nu-i pentru toată lumea, daca știi că n-ai o relație solidă, bazată pe niste principii nu faci asta...
Dacă eu ca bărbat mă rezum strict la plăcerea sexuală si mă bucur de momentul respectiv, femeia de ce n-ar putea face la fel?
Faci swing pentru a experimenta senzatii noi si a ramane cu amintiri frumoase, nu să destrami familii...

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Rainner):

Este vorba despre minciuna.
Nimanui nu-i place sa fie mintit si inselat.
Cand te-ai casatorit, ai semnat un contract: si tu si ea. Ca veti fi fideli unul altuia. Ca iti pui viata, viitorul, trupul si sanatatea la bataie.
Tu, la un moment dat decizi sa schimbi ciorba. O decizie unilaterala. Celalalt partener nu stie, e luat de prost.

Treaba cu "noi barbatii" e o generalizare. Nu toti barbatii inseala, la fel cum nu toate femeile inseala.
Treaba cu gena e doar o scuza.
Iar cine nu e de acord cu tine nu e prost, asa cum spui tu: "Cine are cap să înteleagă bine, cine nu, asta este..."

Aici nu e vorba despre gena, despre barbati, e vorba despre infidelitate, iar asta distruge tot.

Vrei relatii libere? Spune asa de la inceput! Nu complica viata altora "care nu au cap sa inteleaga"

Mă minunez sincer când văd ce bălării poți scoate pe gură...
Auzi, cică "am semnat un contract"
Iubirea/Relația nu înseamnă contracte dragă, că nu facem business...
"Contractul" de căsătorie este ceva impus de societate, încă din cele mai vechi timpuri datorită mai multor motive, nu stau acum să detaliez, pentru că oricum n-ai înțelege...
Dar e bine că le-a mers planul, anii la rând, să facă atâtea generații să creadă că un "contract" vă leagă și vă reprezintă in societate pe voi ca si cuplu...
Mulți dintre voi, practic considerati ca fiind o normalitate treaba asta...
Vai de capul nostru, cât de ușor putem fii prostiți, penibil...
Iar legat de "înșelat" și "minciună", stai liniștită dragă că nu te minte nimeni...
Dacă omu' vine si îți spune în față ce dorinte are, numai e nici-o minciună...
Iar in cazul in care o face pe la spate, stie ce are casă, stie faptul că nu are cu cine vorbi si preferă să nu-și bată capul...
Și ba da, toti bărbații simt nevoia la un moment dat de ceva nou, dar nu toți recunosc, nu pentru că n-ar simți ci pentru că dacă ar recunoaște, le-ar sării în cap neveste de astea isterice ca si tine si preferă să stea linistiti mai bine...
Acum stii cum e, ce nu stii nu te afectează?

Tu crezi ca sunt femeie
Probabil de asta ii dai inainte cu "oricum n-ai înțelege"
Iti doresc sa nu fii afectat de ceea ce nu stiiwinking

Dacă esti bărbat și ai concepțiile astea, e mai grav?

Deloc! E foarte sanatos pentru relatiile mele