Nu cred. Nu iti imagina ca ea mi s-a descris ca fiind o persoana perfecta, fara defecte, cred totusi ca mi s-a prezentat exact asa cum este ea.
E amuzant că îi acorzi încredere unei necunoscute.Amuzant și trist.
Dacă puneai adjectivele alea la feminin, era altceva))
Nu cred, probabil te-ai atașat de ea vorbind și îți lipsește asta, nimic mai mult, probabil daca ai vorbi cu altcineva ai uita mai repede faza asta.
Da, se poate intampla asta. Si eu am trecut prin acelasi lucru cu o persoana pe care am cunoscut-o pe un site. Am vorbit o luna si ceva, insa din cauza diferenței de varsta a hotărât sa nu mai vorbim. In perioada aceea ma simteam super vorbind cu el, descoperind o persoana foarte ok. Asta m-a facut sa ma gandesc in cea mai mare a timpului la el...
Dupa, cand nu am mai vorbit, i-am simtit lipsa cateva saptamani, dar mi-am dat seama ca nu merita, fiind mai bine asa pentru amândoi.
Posibil sa fie nevoia ta de a te îndrăgosti. E simplu sa te îndrăgostești fără sa cunoști persoana pentru ca îți imaginezi și tu multe lucruri. E percepția pe care și o face mintea ta. Pana nu cunoști o persoana în realitate nu te poți îndrăgosti cu adevărat
beausingurlamasamea întreabă: