Nu cred ca exista blesteme, dar poate ai niste defecte de care nu esti constient (ceea ce psihologii numesc "eul orb").
Deci una e ca ele sunt atrase de fizicul tau si alta e ca de fapt le sperii psihologic.
Ceea ce unele forumuri misogine vehiculeaza drept ponturi pentru agatat femei nu sunt de fapt idei bune.
Daca-ti exprimi admiratia pentru youtuberi extremisti: marea majoritate a femeilor nu apreciaza asta.
Iar in majoritatea tarilor europene Trump este vazut drept un pericol, deci iar nu ar trebui sa-l lauzi.
Se intimideaza si se duc la aia care le bat si baga la pacanele si dupa dau vina pe barbati ca sunt naspa!
Asta patesc si eu.
Nu exista blesteme, probabil stai in colectivul greșit sau nu ai cunoscut mai multe fete! Încearcă sa mai iei o pauza de la Internet și sa vorbești cu o fata fața in fața, doar asa vei putea sa începi o noua relație
Salut! Cred ca cineva te a deochiat, pentru a scapa de acest blestem te pot ajuta chiar eu! Scriemi mesaj si iti voi da numarul de telefon al unei vrajitoare!
Sună ca și cum cineva tea deochiat. Poate o femeie. Pune pe cineva să-ți facă dedeochi și du-te la biserica să îți sfințească preotul o bijuterie sau un lanț că să nu se mai întâmple.
beausingurlamasamea întreabă: